2777
2789
عنوان

قبل عروسی بایدچبکار کنم

200 بازدید | 12 پست

هفته بعد پنجشنبه عروسیمه من چون پوستم چربه میخوام قللش پاکسازی برم بنظرتون چند روز قبلش برم؟واینکه ارابشگره میگ کاشت ناخن نمیکنیم من باید چندروز قبلش برم کاشت؟نکاتی که باید رعایت کنم چیه؟خیلیبیی استرس شدید دارم همینجوری دارم میلرزم میترسم هیچی خوب درنیاد شمایی که عروس بودین یه توصبه ای نداربن بدین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاکسازی برو اما فشیال نه خیلی جاها موادشون کیفیتش خ پایین دستگاهاشون ضدعفونی نمیکنن ممکنه پوستت بدتر اسیب بببینه روزعروسینم انقد میکاپ کار حرفه ای شدن ک هیچی از پوستت دیده نمیشه ناخونتم روز قبل برو یا ۲و۳روز جلوتر  فقط استرس نداشته باش این اتفاق فقط یبار تو زنرگیت میافته تا میتونی ازش لذت ببر

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
الان بری پاکسازی بعد یهو صورتت ریخت بیرون چی؟نرو الان فقط با شوینده خوب بشور جوش نزنی

وای واقعا ابنطورمیشه؟من همینجوریشم جوش سرسیاه دارم پمادمیزنم ولی میخوام قطش کنم چون پوسته پوسته میکنه

پاکسازی برو اما فشیال نه خیلی جاها موادشون کیفیتش خ پایین دستگاهاشون ضدعفونی نمیکنن ممکنه پوستت بدتر ...

اون جایی ک لیزر میکنن چون مرکز پوست وموعه پاکسازی هم میکنن.میترسم بدترشه

من که هیچ کاری نکردم ، نه پاکسازی نه کاشت

از قبل رفتم روی ناخن مصنوعی دادم طرح مورد علاقه‌مو طراحی کردن، موقع عروسی تو ماشین چسبوندم😅

حالا عروس میشه تاپیک آخرمو ببینی؟ کدوم لباس عروس خوبه؟