2777
2789
عنوان

سوال زعفرونی...

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 31 پست
ربطش فقط قرص اورژانسیه. زعفران رو بانبات دم کن . خاصیتش رو با چایی پایین نیار . منم هر روز یا یه روز ...

فقط زعفران تنها؟

مثلا دوروز یکبار خوبه؟

ارامبخش و شادی اور هم هست،درسته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال دیگه زعفرون قاعده آور هست؟ من دوسه روزیهست ک کمی زعفرون ب چای سیاهم اضافه میکنم،امروز پریو ...

قرص اورژانسی تو 1 هفته تا 10 روز  قاعده آوره  زعفرون هم اگه خالص دم کنی چند روز پشت  سرم بخورب قاعده آوره 

عشق من کیسااااان و باباش💑👶
فقط زعفران تنها؟ مثلا دوروز یکبار خوبه؟ ارامبخش و شادی اور هم هست،درسته؟

عالیه . برا اعصاب . شادابی پوست. قوای جنسی. قاعده اور . تسکین دهنده درد. شادی بخش .....

خدایا خیلی دوستت دارم. دلم تنگ شده خیلی تنگ...

من خوندم زیر یک گرم در ماه خوردنش مشکلی نداره.

منم عاشق زعفرونم. هم چای زعفرون . هم دم کردش. 

قرص اورژانسی هم تاریخ پریودتو بهم میریزه برا منم اینجوری بود و هم زعفرون قاعده آوره اما برا من به این شدت شما نبوده چون قبل بارداری تقریبا هر شب دم میکردم.

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄

من امروز هم شربتش رو درست کردم خوردم هم پودرش رو ریختم رو ماهی سرخ کردم . عاشقشم . شربتش رو با شکر . گلاب . زعفران و تخم شربتی درست کنید واقعا عالیه

من زعفران دم کرده یکی دو قاشق میریزم توی چای معمولی یا شیر گرم

تو بارداری با احتیاط مصرف کن

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
پس دلیلش زعفرون نیست،بخاطر قرص هست

آره منم با اورژانسی بعد از یه هفته پری شدم . نگران نباش بخور نوش جونت فقط در مصرف هر چیزی نباید زیاده روی بشه حتی آب 

پس دلیلش زعفرون نیست،بخاطر قرص هست

اره عزیزم. من که تازه پریود نمیشدم اینقدر زعفرون میخوردم رنگ پوستم عوض میشد اما پریود نمیشدم. نهایت یکی دو روز جلو میندازه. قرص اورزانسی یک بار خوردم تا چند ماه نامرتب شده بود. تو حالت عادی من هیچ موقع پریودام نامرتب نبود مثلا یک ماه درمیون میشدم اما درست سر تایمش