2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه سالگرده ، بعدم اینکه دایی نامزدته و خود نامزدت اگه بخواد کاری میکنه که اونم معمولا مادرش انجام میده

تو نیازی نیس چیزی بخری، یجورایی حتی شاید زیاده روی هم باشه و عادی نباشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
میخام ب چشم خانواده همسر بیام 🙁🥺😂

اشتباه میکنی عزیزم اتفاقا باید هیچ کاری نکنی و بزاری برای بدست اوردنت تلاش کنن

هرچی بیشتر خرج کنی و محبت کنی اونا میگن این که خودش محبت میکنه و ما رو از خودش میدونه پس تلاشی نمیکنن و خرجی برات نمیکنن

بعدا میبینی برای جاریت همه کار میکنن و غصه میخوری، درصورتی که خودت کردی که اینجوری شده

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اشتباه میکنی عزیزم اتفاقا باید هیچ کاری نکنی و بزاری برای بدست اوردنت تلاش کننهرچی بیشتر خرج کنی و م ...

اخه کسایی هستن ک واقعن قدر میدونن ، ولی راهنماییت کمکم کرد مرسی ❤️

ولی اکثریت همونی هستن که گفتم

خواهش میکنم عزیزم❤️

ولی اگر میخوای محبت کنی بنظرم یه موقعیت دیگه انجام بده

واقعا لزومی نداره برای سالگرد داییشون چیزی بخری ، غیرعادیه

برای اینکه بدونی خانواده ی نامزدت از کدوم مدل هستن یکم صبر کن تا شناخت پیدا کنی

وقتی فهمیدی قدردان هستن به اندازه محبت کن

اگه از اول هرجوری برخورد کنی توقع ایجاد میکنی و تغییرش سخته

برای اینکه بدونی خانواده ی نامزدت از کدوم مدل هستن یکم صبر کن تا شناخت پیدا کنیوقتی فهمیدی قدردان هس ...

وای خدا از دهنت بشنوه قبول دارم حرفتو ،پس چیزی نمیگیرم اخه زمان فوتش گرفتم دیگه سالگرد نمیگیرم

وای خدا از دهنت بشنوه قبول دارم حرفتو ،پس چیزی نمیگیرم اخه زمان فوتش گرفتم دیگه سالگرد نمیگیرم

اره دختر زیادی خودتو هلاک بقیه نکن، دیگه به عنوان وظیفه ت دیده میشه و ارزشمند نیست

ولی اگه گهگاهی براشون کاری بکنی اونو ارزشمند میدونن

ادم نباید دم دستی باشه😉😁