2777
2789
عنوان

یعنی قراره

40 بازدید | 7 پست

میدونم زیاد تاپیک میزنم حالم خوب نیست کسیو ندارم اذیتم نکنین

یعنی قراره...ازدواج کنی؟الان که منو ول کردی یعنی قراره عاشق یکی دیگه شی یکی دیگه بغل کنی باهاش بخندی باهاش بگردی بهش بگی دوستت دارم؟ولی یکم فکر کن حتی مامانتم تورو ول کرد انداختت بیرون از خونه ولی من بودم که موندم فوش خوردم حرف شنیدم دعوا دیدم ول کردن دیدم ولی موندم جوری به پات موندم که خوده مادر و پدرت به پات نموندن

حقم نبود حقم نیست خسته شدم خستم هنوزم باورم نمیشه نیستی هی خودزنی میکنم میگم نه خوابه این خوابه پاشو اون دوست داره امکان نداره بره

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

آره خیلی راحت میرن با دیگری و میخوابن و میگن میخندن.دیدم به چشم خودم

منم باورم نمیشد.میگفت خلاصه یه روز یه جا کم میاره پشیمون میشه برمیگرده ولی هر روز دورتر و سنگدل تر شد

این دنیا همینه

به خودت امید واهی نده

پسر خوبیم

آره خیلی راحت میرن با دیگری و میخوابن و میگن میخندن.دیدم به چشم خودممنم باورم نمیشد.میگفت خلاصه یه ر ...

امید نمیدم دیگه خیلی وقته امیدی ندارم 

فقط باورم نمیشه چطوری تونست؟

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امید نمیدم دیگه خیلی وقته امیدی ندارم فقط باورم نمیشه چطوری تونست؟

منم هنوز باورم نمیشه رلم خانوم یکی دیگه شده.همش میگم اذیت نمیشه اونو میبوسه و کنارش میخوابه

بعد اون همه سال که با من بود و قول هایی که بهم داد و کارهایی که باهم کردیم

ولی حتما میتونن که میرن دیگه

پسر خوبیم

منم هنوز باورم نمیشه رلم خانوم یکی دیگه شده.همش میگم اذیت نمیشه اونو میبوسه و کنارش میخوابهبعد اون ه ...

من نمیبخشم توهم نبخش:)حس میکنم دیگه همه پسرا همینن هیچ پسری نیست عاشق باشه 

ربطی به پسر دختر نداره.نمونش خود منمعلومه هرگز نمیبخشمش.امیدارم تقاص بدی بده

میدونم چی میگی ولی اگه کسی پیدا نشه که عاشق باشه چی