2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه جهنم سینگلی و ببین پوستاشون معرکس

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

منم برام سواله 

البته یه کرم استفاده میکنم واسه صورتم دودرجه روشن‌ترشدم 

طرفم میگه کره ای اصله خیلیم گرون بهم میده ولی نمیدونم راست میگه یانه ولی برامن خوب بوده 

اگه واقعا کره ای باشه کارشون درسته💪🏻

البته که اونا تغذیه شون گیاهیه بیشتر و اینکه ماهم اگه تو‌بارداری سبزی و میوه فراوون بخوریم بچه هامون ژن خوب میشن من سه تا بچه هام پوست عالی چون تغذیه ام عالی بود 

ولی بچه اولم طفلی سبزه ی  تیییره 

نمیدونم تقاص چی را پس میده بچم😔

تازه پر جوش 

یعنی جشنواره هایی که بازیگرا میرن هم الکیه اخه اونجاهم پوستاشون صافه صافه

خوب دوربین اونجا هم یکیه فرقی نداره بعدم دفت کنی انقدر کرم پودر زدن کلا یه لایه گرفته پوستشونو حتی بدن سفیدشون هم الکیه من پیج ارایشگله تایلندی دارم یه کرمایی دارن میزنن بدنو سفیدو خوشگل میکنن دیدی چه پوست براق قشنگ وبیش از حد سفیدی دارن قبلشو گذاشتن زرد بود افتضاح چطور قدیما تو فیلماشون این‌طوری نبودن؟همه اینا به لطف دوربینهای پیشرفتس