2777
2789
عنوان

خانوما شما اسکاچ ظرفشویی رو

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن خیلی میکروب داره،اگه هم دیر ب دیر عوض بشه،بدتر ظرفا آلوده میشن تا تمیز!!؛؛

هر وقت خراب میشه میندازم دور نو باز میکنم،، در طول  مدت استفاده هم میندازم تو  اب و وایتکس چد روز یه بار،بعضیام میگن بذار تو ماشین ظرفشویی ،من  وایتکس یا مایع ضد عفونی کننده دتول رو  بیشتر قبول دارم

اسکاچ غیر ابری به نظرم بهتره آبش زودتر خشک میشه کمتر میکروب رشد میکنه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

میگم مگه تا حالا کسی بابت این اسکاچ ها چیزیشم شده؟!!! الان ۳۰ ساله بعضیا روش زندگیشون همینه که مثلاً چند ماه یبار عوض میکنن چیزیم نشده ، به دلت بد راه نده . بعضیا دیگه زیادی وسواسن که اونم بخاطر شرایط شغلی شون هست .

مثلاً ما مسافرت میریم دستشویی عمومی میریم همیشه ولی دوستم از وقتی که شد منشی دکتر پوست و بیمارای پوستی و زگیل تناسلی و... میدید ، دستشویی بیرون نمیرفت ، اینقد به کلیه ش فشار می آورد تا برسه خونه . میگفت مریض میشیم ، حالا ۲۰ سال چیزیش نشده بود ، همین چند ماه که شده بود منشی ، وسواسی شده بود.

هفته ای ی بار تو وایتکس میذارم هر ماه هم عوض می‌کنم

منم معتقدم هفته ای یه بار عوض شه👏🏻

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
من تو آب جوش و تاید میجوشونمش هر هفته هر ۳ ماه عوضش میکنم

تو چی میجوشونی ؟

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
هر ۵ روز یک روز بزار در آفتاب بماند

هر روز میذارمشون جلوی آفتاب پنجره،ولی میگن بازم تمیز نمیشه

هفته ای یه بار البته خودم میبافم ارزون درمیاد😁

آفرین اینم خوبه،👌🏻👌🏻