2777
2789

- برات ارزوی خوشبختی میکنم. تو حتی نزاشتی یه هفته از کاتمون بگذره رفتی سراغ یکی دیگه باهاش دیت رفتی اینجا دوست داشتنت مشخص شد.
 ارزو میکنم خوشبخت بشی اصلا همه چی تقصیر من بود
 باشه من بد تو خوب 
 میدونی از چی میسوزم از اینکه من حتی تایم هایی ک حوصلمو هم نداشتم سعی میکردم حال تو رو خوب کنم
 خیلیا رو پیچوندم تا بیام سراغ تو
 تلفن دوستامو جواب ندادم تا بهت توجه کنم
 توقع من چی بود؟ پست میزاری همش از گناهای من مینویسی یکم از گناه های خودت هم بنویس

تو از من سیر بودی اینا همش بهونه بود، وقتشه برو دیگه فرصت افتاد دستت

کانون توجهم تو بودی اگه بهت گیر میدادم اون پسر این پسر چون دوستت داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی چون دوستم نداشتی

من هر چقدر واست تلاش کردم انگ اویزون بودن چسبوندی من اویزونت نیستم دوستت داشتم براحتی میتونستم بی توجه باشم

کسی ک دوستت داره میمونه و میسازه، من بهت گفتم خودمو تغییر میدم میشم اونی ک تو دوست داری اما تو چیکار کردی با من خودت با نامردی ک در حقم کردی اگاهی  برو دوراتو بزن 

فقط واست ارزوی موفقیت میکنم 

با رل جدیدت خوش باشی 
اون خوبه من بد 
اصلا بد دنیا منم 

بهت زیادی توجه کردم
زیادی محبت کردم
فکر‌کردی چ خبره
گفتی وظیفته برو امیدوارم دورهاتو خوب بزنی از همون اولشم دوستم نداشتی
نذاشتی ی هفته بگذره از کات رفتی سراغ یکی دیگه
فقط واست ارزوی خوشبختی میکنم

بخاطرت افتام گوشه بیمارستان گفتی بدرک

سنگ بود دلش واسم میسوخت تو از سنگم سفت تری

منو نمیخواستی این همه بهونه لازم نبود
بشین با دوستات لذت ببر از عذابم

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

گور باباش

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

گور باباش

اینجور نگو 

ما که خبر نداریم تو رابطه شون چی گذشته :) 

حرفای مردای نی نی سایت پشیزی ارزش نداره

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجور نگو ما که خبر نداریم تو رابطه شون چی گذشته :) حرفای مردای نی نی سایت پشیزی ارزش نداره

من نخونده ج دادم

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

من نخونده ج دادم

مردی که میاد اینجا خاله زنک بازی ، به نظرت حقش نیست باهاش کات کنی ؟😂🤣 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

اینجور نگو ما که خبر نداریم تو رابطه شون چی گذشته :) حرفای مردای نی نی سایت پشیزی ارزش نداره

ن حرفای دخترای نی نی سایت ارزش داره

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

بابا همه پسرا داره پیداشون میشه لابد همون تاپیک پسره رو دیدین ک پر بازدید شد ولییی بگو چند سالته

هرجور دوست داری فکر‌کن

ن حرفای دخترای نی نی سایت ارزش داره

اگه ارزش نداره پس چرا اومدی اینجا که با خانما همکلام بشی ؟

هعی خواهر چی بگم

شما با افکار کوتاهت زندگی‌کن

انگار مرد تو ایسنتا نیست 

تلگرام نیست 

اینجا واس ادا ادمای خوددان در میارین