2777
2789
عنوان

خانماي باردار هفته چندم هستین بیاین از حس و حالتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 148 پست
عزیزمفقط اگه آب نمیتونی بخوری و آب بدنت کم شده برو دکتر برات سرم بنویسه

نه آب میخورم اتفاقا همین اب خوردن برام بهتره حتی کنار تخت میزارم تاصبح ..

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

وای دقیقا منم فهمیدم بهم نمیوفته همین کاهو

پروفایلتو حواسم نبود یجا نوشته بودم هندونه منو اذیت نمیکرد یلدا خوردم بعد پاکش کردم گفتم ویار نکنی حالا دیدم پروفایلته 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پروفایلتو حواسم نبود یجا نوشته بودم هندونه منو اذیت نمیکرد یلدا خوردم بعد پاکش کردم گفتم ویار نکنی ح ...

خخخ عزیزم ن هوس چیزی نکردم تواین مدت 

البته تنهاچیزی ک خواستم کیوی وخیارشور  بود کیوی باپوست میخوردم 😂😑معدمو بهتر میکنه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من آب حالمو بد میکرد کلا قحطی زده بودمامیدوارم دیگه برنگرده

انشاالله آره آب که نشه خورد.. همینطوری عطش داریم دائم

امیدوارم شمام زودتر خوب شی عزیزم

فدات عزیزم ممنون ازت

سلام مامانی گل می‌دونم روزای سختی رو دارید رد میکنید پارسال منم جای شما بودم البته ماه آخر خیلی بدی داشتم خدارو شکر گذشت و پسرم دو هفته دیگه تولد یک سالگیشه  امیدوارم صحیح و سالم نینیهاتون رو بغل بگیرید 

هفته 26هستم و درگیر طول سرویکس 😁

به نبودنِ تو فکر کردمو فریاد کشیدم: «دنیا!واقعاً می توانی از این هم غم انگیزتر بشوی؟واقعاًمی توانی؟»                                                        اگه ممکنه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید، 🙏😭
5 6 ماهه استراحت مطلق امکی دیگه تموم میشه هازخم بستر گرفتم دیگه

عزیزم چرا استراحتی؟ 

به نبودنِ تو فکر کردمو فریاد کشیدم: «دنیا!واقعاً می توانی از این هم غم انگیزتر بشوی؟واقعاًمی توانی؟»                                                        اگه ممکنه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید، 🙏😭