2777
2789

میتونم از دوست پسر خودشیفته بگم؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مزخرف...بود و هست ولی من احمق بچه بودم نفهمیدم

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤

یک سال اول ازدواج معمولی بود ولی بعد اون به معنای واقعی کلمه افتضاح یه روانی و کینه ای لجباز به تمام معنا هر روز آرزوی مرگ دارم ، دل خودکشی ندارم والا دیگه نای ادامه دادن ندارم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

یه همکار داشتم ب شدت خودشیفته

میگفت من خیلی خاصم باهوش و منحصر بفردم از هرلحاظ کاملم شماها در سطحی نیستید که من باهاتون همکلام بشم

یعنی روانیم کرده بود 

فکر اینکه یه خودشیفته بشه شوهرم منو ترغیب میکنه ب خودکشی

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

من مامانم خود شیفته است

اتفاقا اعتماد بنفس پایینی داره الکی نقش بازی میکنه که بالاست

به همه کار ما بچه ها کار داشت

نه فقط ما 

به حجاب بچه های فامیل

نماز خوندشون و… 

فک میکرد نماینده خداست

من که ازدواج کردم حتی تو مسائل خصوصی هم بشدت دخالت میکرد

دوست داره هرچی اون میخاد بشه

حرف مردم براش مهمه

بیرون خونه عاالی تو خونه عصبی و بی محبت

هیچ کس را عمیقا دوست نداره

سیزده سال زجر کشیذم باهاش 

خیانت ولگردی اعتیاد رفیق بازی 

توهین تحقیر 

اخرش هم منو مقصر جلوه داد

محدودم کزد نزاشت یرا خودم زندگی کنم کار کنم 

پارسالم یه زن ک دوتا توله حرومی داشت رو صیغه کرد وقتی لو رفت منم ولش کزدم رفتم 

یه بچه هم داریم 

اره عزیزم بگو

بهم میگفت من با بقیه پسرا فرق دارم، البته هیچ فرقی نداشت مثل بقیه بود اما عصبی که می‌شد میگفت تو هم مثل بقیه دخترایی، نمیدونم چرا اینو میگفت ، خب منم یه دخترم مثل بقیه دخترا چه فرقی باید داشته باشم؟ خیلی خودشو بالا میدونست خدا تورو بیامرزه آرش‌جانم

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

من مامانم خود شیفته استاتفاقا اعتماد بنفس پایینی داره الکی نقش بازی میکنه که بالاستبه همه کار ما بچه ...

چقدر سخت عزیزم همسر رو میشه باز دوری کرد ازش  مادر رو نه