2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درباره جنایات ژاپن در جنگ جهانی بنویس 

یا نظام فئودالیسم

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

اون چیزی ک من میتونم بگمو ک نمیتونی برا مسابقه‌ بفرستی جانم 

یا میتونی از اثر پروانه ای بنویسی اینکه یه سرمایه دار تو اون سر دنیا تصمیم میگیره پولشو دو برابر کنه تو کشور خودش این سر دنیا هزار ها بچه آفریقایی با سوءتغذیه ب دنیا میان یا هم ما رو میندازن ب جون هم 🤧

درباره نظم نوین جهانی بنویس یا این کلیپو ببین،موقع سرو فقد قلبارو پاک کن ک بتونی لینکو باز کنی

https:♥️//♥️www.♥️aparat.♥️com/v/q♥️619ffu

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

اون چیزی ک من میتونم بگمو ک نمیتونی برا مسابقه‌ بفرستی جانم یا میتونی از اثر پروانه ای بنویسی اینکه ...

نه نه کپی نه،فقط،در حد اینکه راجع به کدوم جنایت بنویسم 

اگ برات بالا نیومد اینو سرچ کن قسمت ویدیوهای گوگل ک بری ت اپارات بالا میاد

ترس هایی که باعث بردگی انسان ها می شوند! | علیرضا پناهیان

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

دبیرم میگه داستانیی با شخصیت و زمان و مکان نمیدونم والا چی در من دیده مسابقه هم در سطح مدرسه است بعد ...

انقلاب گیوتین فرانسه به محوری روبپسیر هم جالبه

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.