2777
2789
عنوان

همسرم هرشب باید بره خونه مادرش

491 بازدید | 19 پست

همسرم وابستگی شدیدی به خانواده اش داره هر شب باید بره خونه مادرش مدام باید در تماس باشه اگه مخالفتی کنم دعوا و جدال داریم منجر به شکستن وسایل میشه و هر چقدر میگم تعادل نیازه هر چیزی حدی داره بی فایده اس و خانواده اش با ما به علت همیشگی بودن عین دم دستی بودن رفتار میکنن و هیچ عبایی ندارن که مارو ناراحت کنن چون میدونن همسرم باز میره

خودت جواب خودت و دادی وقتی فایده نداره بزار بره ..مال منم همینه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همینه .روزی چندبار می‌ره 

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

خودت جواب خودت و دادی وقتی فایده نداره بزار بره ..مال منم همینه

مشکل اینه بدون من نمیره و من مجبورم برم این ازار دهندس که بعد هر رفتار نادرستی من باز باید برم لبخند بزنم انگار ناراحتی ندارم

پاپیچش نشو..بزاربره..شمانرو.برگشت خونه اصلادرباره ی خانواده اش سوال نکن..بزاربفهمه برات مهم نیستند..واین موردمدنظرداشته باش غرنزن چون خانواده اش تحویلش می گیرندباروی بازازهمسرت استقبال می کنند.شمابرعکس رفتارآنهاروداری پس انهاروبه شماترجیح میده..

پاپیچش نشو..بزاربره..شمانرو.برگشت خونه اصلادرباره ی خانواده اش سوال نکن..بزاربفهمه برات مهم نیستند.. ...

من اصلا کاری ندارم همیشه هم میگم خودت برو ناهارا برو خونه مادرت هر وقت دوستداری برو سر بزن ولی من اجباری نیست که بیام چون واقعا من الویت خانوادش نیستم و هیچ کاری برام نکردن اما انتظاراتشون تمومی نداره

اِبا،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

شما ک خوبه

ینفرو میشناسم تا زنده بودن میرفت وقتی هردو مردن بازم هرشب میره خونه اونا براشون قران میخونه🤪

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.