2777
2789

اینکه صفحه چتت همه جا خالیه اینکه سالی یبار هم کسی بهت پیام نمیده بده اینکه تولدت رو کسی یادش نیس 

اینکه هیچ دوستی نداری اینکه همیشه تو خونه تنهایی تو مجازی تنهایی خانواده هم میان خونه وقتی میخوای بعد از یک روز کامل حرف نزدن سلام کنی با عصبانیت باهات رفتار میکنن مجبوری دوباره بری تو اتاقت تو تاریکی تا روز بعد و سلام بعدی 

حرف نزدن 

دوست نداشتن 

همه اینا خیلی بده

خداکنم کسی تجربش نکنه

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثل من ...با تفاوت اینکه من متأهل ام و دوبچه دارم و اینقدر از شوهرم فاصله عاطفی دارم ک حس تنهایی خفه ام میکنه...من فقط نقش کلفت دارم ..‌خونه جمع کن ...غذا درس کن...مواظب بچه ها باش...😑

بیاین باهم مهربون باشیم

الان خیلیا تنهان دیگه مثل قبل نیس ادما تو هم باشن والا هرکی سر زندگیشه در حال بدو بدو منم اکثرا خونم تفریحم ماهی یکی دوبار بازار ارتباط فامیلی در حد عروسی عزا و محرم بیخیال غصه نخور بهترین رفیقمون گوشیه فقط

منو میگی؟🥲🦭سلاااام💔🥲

تنهام از تنهایی میترسم :)

صفحه چتم خالیه 

هر رفیقی ک پیدا میکردم همیشه ی نفر سومی بود منو ازش جدا کنه :) با هیچ پسریم نمیشه ارتباط گرف چون فقط میخان نیازشونو برطرف کنن ولی من خسته شدم از تنهایی :)

کاربر فرشته_گند_کاری_هسدم🥴                                       پیر میشی تا بفهمی اونم یه گوهه مثل بقیه.💩

مثل من ...با تفاوت اینکه من متأهل ام و دوبچه دارم و اینقدر از شوهرم فاصله عاطفی دارم ک حس تنهایی خفه ...

چقدر بده این حس

از خودت شروع کن برو بیرون خودت حال خودتو خوب کن برو پارک کتابخونه کافه ول کن کسی ک نمیخوادت توهم محل ...

باید همینکار رو کنم

منو میگی؟🥲🦭سلاااام💔🥲تنهام از تنهایی میترسم :)صفحه چتم خالیه هر رفیقی ک پیدا میکردم همیشه ی نفر س ...

چقدر تنهایی سخته