2777
2789
عنوان

شما از همسرتون چجوری انتقاد میکنید یا چجوری دلخوریهاتون رو میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 41 پست
خلاق های بدش چین؟ بگوشاید بیشتر تونستیم کمک کنیم

به خانوادم زنگ نمیزنه یا خیلیییی دیر به دیر

درحالیکه خانواد خیلی حمایت مالیمون کردن

(از خانوادم اصلا بد نمیگه ها مثلا بهونه میاره وقت نمیکنم فلان)

تو رابطه بی خیاله(محبت کلامی میکنه)

قبلا پنهانی پولی که بهم داده بود نگهدارم بدون مشورت ورداشته داده قرض درحالیکه خودمون محتاج اون پول بودیم و گفت شهریور قراره پس بگیره الان بکسال شد ولی هنوز خبری نیس.گفتنیم گارد میگیره میگه بهش فکرنکن انگاری کلا نبود میزنه زیرحرفش و خیلی چیزا دگ

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
به خانوادم زنگ نمیزنه یا خیلیییی دیر به دیردرحالیکه خانواد خیلی حمایت مالیمون کردن(از خانوادم اصلا ب ...

خب برای اولی

وقتی زنگ میزنی ، اول خودت صحبت کن

بعد بگو مامان جان فلانی هم میخواد صحبت کنه

بعد گوشی و بده بهش

مردا کلا با تلفن زیاد راحت نیستن

مثلا خانواده ی ما زیاد صحبت تلفنی دوست ندارن ولی مادرشوهر خواهرم هر روز برای هر مناسب یا بی مناسبت به هم زنگ میزنن 

اینکه زنگ بزنه یا نزنه به  خانوادت چیز خیلی مهمی نیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میخوای یکم از این چیزایی که باعث دلخوریت شده بگو شاید تونستیم راهنمایی کنیم

عزیزم بالا گفتم میشه لطفا بخونی

یامثلا سیگارکشیدنش

بیخیال بودنش

کلا چیزای دیگم هس 

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
موضوع دلخوری ها چین؟تو الان نمیتونی خوب فکر کنیبه ما بگو شاید راهکار بهتری داشتیم

بیشتر موضوع رابطه

تماس نگرفتن باخانوادم اذیتم میکنه

یامثلا یسری چیزا پنهون میکنه

جدیدا فهمیدم رمزگوشیشو عوض کرده  ولی نمیخام بروس بیارم اما حس خوبی ندادم احساس میکنم خیلی از هم فاصله داریم

به خانوادم زنگ نمیزنه یا خیلیییی دیر به دیردرحالیکه خانواد خیلی حمایت مالیمون کردن(از خانوادم اصلا ب ...

تو رابطه هم خودت عادتش بده

مطالعه کن درمورد زن و مرد و ازدواج ، خیلی کمک میکنه

در مورد اخری هم ، اکثر مردا اینجورین ، قدرت نه گفتن ندارن

اینم از تربیت نادرست پدر و مادرا هستش

می تونید برنامه های بلند مدت و کوتاه مدت برای حقوقتون بریزید

و دقیق و با جزئیات مشخص کنید که جای هیچ بذل و بخششی نباشه

بیشتر موضوع رابطهتماس نگرفتن باخانوادم اذیتم میکنهیامثلا یسری چیزا پنهون میکنهجدیدا فهمیدم رمزگوشیشو ...

با لبخند بگو ، چرا گوشیت باز نمیشه؟

باهاش صحبت کن بگو ما که به هم اعتماد داریم

بیا رمز گوشیمون یکی باشه

قربونتانشالله مشکلت حل میشهکه مطمئن تو خونه ای که زوجش با هم صحبت میکنن و گفت و‌گو دارنهیچوقت مشکل ج ...

اره خودمم بهش اعتقاد دارم

ولی چون کاروبارش بهم ریخته حرف نزدم گفتم بیشتر نشه دغدغه هامون یابهتر حلش کنیم ولی خب میبینم صبرکردم ولی شرایط هم جور نسد

خب برای اولیوقتی زنگ میزنی ، اول خودت صحبت کنبعد بگو مامان جان فلانی هم میخواد صحبت کنهبعد گوشی و بد ...

اخه اکثرا خونه نیس

بعد نسبت به محبتی که خانوادم میکنن وظیفشه حداقل زنگ بزنه حالو احوالپرسی دوسدادم خودش زنگ بزنه من جلوی خانوادم ضایه میشم اونا به روم نمیزننا ولی اونیکی دامادمون زودزود زنگ میزنه شوهرم نه 

خیلی اعصابم بهم میریزه.اخه من از خانوادم دورم یه شهر دگن

تو رابطه هم خودت عادتش بدهمطالعه کن درمورد زن و مرد و ازدواج ، خیلی کمک میکنهدر مورد اخری هم ، اکثر ...

خیلی درموردس حرف زدم

احساس میکنم هرسری عزت نفسم میاد پایین

البته چون فکرش درگیره سرده

ولی داره عادت میشه بینمون

درمورد بعدی هم اینکه دلم ازش شکسته پول کمی نبود از خوردن پوشیدنم زده بودم به نیت پس انداز ولی نفهمید

با لبخند بگو ، چرا گوشیت باز نمیشه؟باهاش صحبت کن بگو ما که به هم اعتماد داریمبیا رمز گوشیمون یکی باش ...

دیشب به یا بهونه گفتم بده من زنگتو فعال کنم سریع با اثرانگشت قفلو بازکرد که متوجه نشم

سیگار و قبل ازدواج باید می‌فهمیدیمتاسفانه به سختی عوض میشه این عادت

براش شرط گذاشته بودم که سیگاری نباشه گفت من یبار کشیدم خون بالا اورد دیگه غلط کنم

تو عقد شککردم به روش اوردم زد زیرش

اخرش دیگه زدم به روش اون بدتر روش بازشد جلو من میکشه