2777
2789
عنوان

شما از همسرتون چجوری انتقاد میکنید یا چجوری دلخوریهاتون رو میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 41 پست
ماشالله چه حوصله ای داری😁 ما یه دفعه میزنیم توخالی حوصله‌ی مقدمه چینی هم نداریم 😄 البته قطعا روش ش ...

😂😂😂میدونی چون خودم یکم انتقاد ناپذیرم😂😂و درک میکنم افرادرو واسه همین وقت میذارم که یوقت بر نخوره یا ناراحت نشه مثل خودم😂

حتی وقتی اکثروقتا خستس و تایمی برا صحبت نداریم؟

بستگی ب همسرتون داره 

مثلا من عصرا ک میشینه چایی بخوره یا شبا ک‌ لامپ خاموش کردیم بخوابیم یا وقتایی ک همو بغل کردیم اینجوری گارد هم نمیگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشالله چه حوصله ای داری😁 ما یه دفعه میزنیم توخالی حوصله‌ی مقدمه چینی هم نداریم 😄 البته قطعا روش ش ...

اره منم 

اصلا سرد شدم نسبت به همچی برام مهم نیس

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
روش خوبیهولی من اعصابم اروم نیس احساس میکنم نتونم اروم بگم یاتعریف و تمجید کنم

پس سعی کن یکم اول خودتو اروم کنی بعد بگی

چون اینجوری ممکنه دلخوری پیش بیاد واقعا 

مگر اینکه خیلی جدی باشه مشکل

نه بگو کمک کم تا جمع نشه

اول خوب بودم بعد یمدت هی نگفتم تلنبارشد روهم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

یک پیشنهاد؛ براش بنویس انتقاد هاتو و بگو من نمیتونم همه چی رو تو خودم بریزم؛ و تو اخلاقم و روحیم تاثیر بدی داره

مطمئن باش در مورد رفتارش تجدید نظر میکنه .از روش دوستمون که میگه برای بهبود رابطمون و این جور چیزا هم بنویس😃

موقعیت کم پیش میاد براحرف زدنبراهمین گفتم همش باهم بگم

اول چند تا ویژگی مثبت بگو

بعد بگو یه چیزی هست داره اذیتم میکنه بعد انتقاد کن ( دوستانه و با لحن اروم)

بعد غذای مورد علاقه اش و بپز

با هم فیلم ببینید

عشق کنید

دنیا دو روزه سخت نگیرید

بستگی ب همسرتون داره مثلا من عصرا ک میشینه چایی بخوره یا شبا ک‌ لامپ خاموش کردیم بخوابیم یا وقتایی ک ...

اینم خوبه

از لحاظ فکری هردومون بهم ریخته ایم

شاید اوضاع بدتر شه

ولی خب میگم اگه منتظر شرایط بهتربمونیم که شاید اصلا فرصتی پیش نیاد و تااونموقه دلخوری ها بیشتر میشه

پس سعی کن یکم اول خودتو اروم کنی بعد بگیچون اینجوری ممکنه دلخوری پیش بیاد واقعا مگر اینکه خیلی جدی ب ...

میدونی چیه

در حالتیم که نمیتونم سبک سنگین کنم که ایا گفتنش خوبه یا بیخیال بودنش

یک پیشنهاد؛ براش بنویس انتقاد هاتو و بگو من نمیتونم همه چی رو تو خودم بریزم؛ و تو اخلاقم و روحیم تاث ...

قبلا مینویشتم گفت رودرو بهتر حرف زدن

اول چند تا ویژگی مثبت بگوبعد بگو یه چیزی هست داره اذیتم میکنه بعد انتقاد کن ( دوستانه و با لحن اروم) ...

ممنون عزیزم از ایدت

اینم خوبهاز لحاظ فکری هردومون بهم ریخته ایمشاید اوضاع بدتر شهولی خب میگم اگه منتظر شرایط بهتربمونیم ...

موضوع دلخوری ها چین؟

تو الان نمیتونی خوب فکر کنی

به ما بگو شاید راهکار بهتری داشتیم