دختر_شاداب مدیر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7567 عنوان شما از همسرتون چجوری انتقاد میکنید یا چجوری دلخوریهاتون رو میگید | مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 41 پست سلاممن چنتا دلخوری، انتقاد دارم همشو باهم یجا بگم خوبه یا یکی یکی؟اخه نگفتنی یمدت ریلکسم یمدت عصبی همش میریزم تو خودم لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 1403/11/14 | 20:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2020ryhn عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 12896 ماشالله چه حوصله ای داری😁 ما یه دفعه میزنیم توخالی حوصلهی مقدمه چینی هم نداریم 😄 البته قطعا روش ش ... 😂😂😂میدونی چون خودم یکم انتقاد ناپذیرم😂😂و درک میکنم افرادرو واسه همین وقت میذارم که یوقت بر نخوره یا ناراحت نشه مثل خودم😂
الیسا۹۹۸۰ عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 3799 حتی وقتی اکثروقتا خستس و تایمی برا صحبت نداریم؟ بستگی ب همسرتون داره مثلا من عصرا ک میشینه چایی بخوره یا شبا ک لامپ خاموش کردیم بخوابیم یا وقتایی ک همو بغل کردیم اینجوری گارد هم نمیگیره
دختر_شاداب مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7567 ماشالله چه حوصله ای داری😁 ما یه دفعه میزنیم توخالی حوصلهی مقدمه چینی هم نداریم 😄 البته قطعا روش ش ... اره منم اصلا سرد شدم نسبت به همچی برام مهم نیس لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛
2020ryhn عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 12896 روش خوبیهولی من اعصابم اروم نیس احساس میکنم نتونم اروم بگم یاتعریف و تمجید کنم پس سعی کن یکم اول خودتو اروم کنی بعد بگیچون اینجوری ممکنه دلخوری پیش بیاد واقعا مگر اینکه خیلی جدی باشه مشکل
دختر_شاداب مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7567 نه بگو کمک کم تا جمع نشه اول خوب بودم بعد یمدت هی نگفتم تلنبارشد روهم لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛
کتابخون۱۲۳۴۵ عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 7723 یک پیشنهاد؛ براش بنویس انتقاد هاتو و بگو من نمیتونم همه چی رو تو خودم بریزم؛ و تو اخلاقم و روحیم تاثیر بدی دارهمطمئن باش در مورد رفتارش تجدید نظر میکنه .از روش دوستمون که میگه برای بهبود رابطمون و این جور چیزا هم بنویس😃
023roniya عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 8513 موقعیت کم پیش میاد براحرف زدنبراهمین گفتم همش باهم بگم اول چند تا ویژگی مثبت بگوبعد بگو یه چیزی هست داره اذیتم میکنه بعد انتقاد کن ( دوستانه و با لحن اروم)بعد غذای مورد علاقه اش و بپزبا هم فیلم ببینیدعشق کنیددنیا دو روزه سخت نگیرید
023roniya عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 8513 اول خوب بودم بعد یمدت هی نگفتم تلنبارشد روهم خلاق های بدش چین؟ بگوشاید بیشتر تونستیم کمک کنیم
دختر_شاداب مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7567 بستگی ب همسرتون داره مثلا من عصرا ک میشینه چایی بخوره یا شبا ک لامپ خاموش کردیم بخوابیم یا وقتایی ک ... اینم خوبهاز لحاظ فکری هردومون بهم ریخته ایمشاید اوضاع بدتر شهولی خب میگم اگه منتظر شرایط بهتربمونیم که شاید اصلا فرصتی پیش نیاد و تااونموقه دلخوری ها بیشتر میشه لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛
دختر_شاداب مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7567 پس سعی کن یکم اول خودتو اروم کنی بعد بگیچون اینجوری ممکنه دلخوری پیش بیاد واقعا مگر اینکه خیلی جدی ب ... میدونی چیهدر حالتیم که نمیتونم سبک سنگین کنم که ایا گفتنش خوبه یا بیخیال بودنش لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛
دختر_شاداب مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7567 یک پیشنهاد؛ براش بنویس انتقاد هاتو و بگو من نمیتونم همه چی رو تو خودم بریزم؛ و تو اخلاقم و روحیم تاث ... قبلا مینویشتم گفت رودرو بهتر حرف زدن لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛
2020ryhn عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 12896 میدونی چیهدر حالتیم که نمیتونم سبک سنگین کنم که ایا گفتنش خوبه یا بیخیال بودنش میخوای یکم از این چیزایی که باعث دلخوریت شده بگو شاید تونستیم راهنمایی کنیم
دختر_شاداب مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7567 اول چند تا ویژگی مثبت بگوبعد بگو یه چیزی هست داره اذیتم میکنه بعد انتقاد کن ( دوستانه و با لحن اروم) ... ممنون عزیزم از ایدت لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛
023roniya عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 8513 اینم خوبهاز لحاظ فکری هردومون بهم ریخته ایمشاید اوضاع بدتر شهولی خب میگم اگه منتظر شرایط بهتربمونیم ... موضوع دلخوری ها چین؟تو الان نمیتونی خوب فکر کنیبه ما بگو شاید راهکار بهتری داشتیم
023roniya عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 8513 ممنون عزیزم از ایدت قربونتانشالله مشکلت حل میشهکه مطمئن تو خونه ای که زوجش با هم صحبت میکنن و گفت وگو دارنهیچوقت مشکل جدی پیش نمیاد