یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه.. نوشتن ارزو باعث میشه مغزت جوری برنامه ریزی کنه که به سمت اون هدف حرکت کنی... مثلا تو مینویسی میخوای خوش اندام شی پس مغزت تو رو به سمت خوردن غذای مناسب و ورزش میکشونه
فعلا به 11 تاش رسیدم 2 تا درحال تکمیل شدنه باقیشم فعلا معلوم نیست
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
نه.. نوشتن ارزو باعث میشه مغزت جوری برنامه ریزی کنه که به سمت اون هدف حرکت کنی... مثلا تو مینویسی می ...
دقیقا منم برنامه ریزی کردم و رسیدم
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
بعد اینکه نوشتی چکارش کردی ؟ تو فیلم شربت زغال اخته چال کرد تو باغچه تو هم همچین کاری کردی؟
نه دختر نیاز به اینکارا نیست
اهدافم رو نوشتم و براش برنامه ریزی کردم برای بعضیاش تلاش کردم برای بعضیاهم که پولش زیاد بود خود به خود جور شد