2777
2789

من 

ولی زبانم از مبتدی یه نمه بالا تره 

در حدی که فقط می تونم بفهمم موضوع صحبت چیه و یه سری کلمات ساده رو بفهمم 

40 روز نه می خوام بیشتر ادامه بدم 

ولی به نظرم 40 روز با یکی شروع کنم انگیزم بیشتره بعد بهش عادت می کنم 🙂

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اپلیکیشن زبانشناس عالیه. من علاوه بر اون دارم ورد اسکیل هم میخونم. باید گرامر رو هم شروع کنم. سطحم متوسطه 

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

منم

شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش می‌کنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕

من ولی زبانم از مبتدی یه نمه بالا تره در حدی که فقط می تونم بفهمم موضوع صحبت چیه و یه سری کلمات ساده ...

منم مثل توام تقریبا بیشتر مکالمات رو میفهمم چی میگن 

موضوع رو صحبت رو 

ولی تو نوشتن و صحبت کردن متوسط رو به پایین

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بنظرم ی برنامه توپ و ثابت بریزیممثلا روزی n ساعت فیلم با زیرنویس/ گرامرا و لغات مربوط ب همون فیلم / ...

موافقپ

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

من ولی زبانم از مبتدی یه نمه بالا تره در حدی که فقط می تونم بفهمم موضوع صحبت چیه و یه سری کلمات ساده ...

آره منم قصد دارم چند ماه بخونم ولی برای شروع می‌خوام کسی باشه ک انگیزه بگیرم  

پس از فردا شروع میکنیم 

بعد من هر شب تاپیک میزنم تگتون میکنم 

بیاید بنویسید چیکار کردید در طول روز برای زبانتون

منم مثل توام تقریبا بیشتر مکالمات رو میفهمم چی میگن موضوع رو صحبت رو ولی تو نوشتن و صحبت کردن متوسط ...

باشه پس از فردا شروع میکنیم 

بعد من هر شب تاپیک میزنم تگتون میکنم 

بیاید بنویسید چیکار کردید در طول روز برای زبانتون