2777
2789
عنوان

قلبم شکسته خیلی داغونم

160 بازدید | 10 پست

من ۲۲سالمه ۶ساله زیر دست نامادریم ظلمی نبود ندیدم الانم که دوماهه نامزد کردم خدا شکر دیگ ازش خلاص میشم ولی این وسط پدرمم از زنش بدتره خرجی مو درست حسابی بابام نمی‌داد حتی دوران مجردی منم مجبوری آنلاین کار کردم خلاصه پول در اوردم مخفیانه چون نمی‌تونستم بگم بهشون خلاصه بعد نامزدیم بابا نه پول آرایشگاه مو داد نه پول لباس عقد خلاصه خرجی نکرد واسم منم مجبورا خودم دادم بعد نامزدی هم دیگ لباس عقد اینام نخریدن حتی بابام میگه شامپو نمیتونم بخرم برات پول ندارم خلاصه منم مجبورم خودم بخرم چون خودم میخرم خوردنی پوشیدنی اینا بهشون نمیگم چند روزه خودش زنش داخل کامد میگردند حتی لباس زیرمم چک میکنم از خوردنی هام برداشتن به بابام گفتم پول خیاطی لباس عقد بده میگ من چرا بدم مگه چه فرقی سفید بپوشی یا سیاه از دیشب با این حرفش قلبم شکسته آخه واقعا دوران نامزدی کی کل خرجش نامزدش داده ؟ نامزدمم چیزی می‌خوام میگ ندارم ندارم ولی در کل پسر خوبیه 

شما بگین دارم دیوونه میشم از این رفتار بابام و زنش

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پول آرایشگاهو که باید شوهرت بده پول لباس عقدم همین طور من نمیدونم نامزدت برای چی زن گرفته وقتی ...

اینجا رسمه جشن نامزدی عهده پدر عروسه مابقی با شوهر پول لباس که نامزدم داد بقیه خودم

عزیزم شما گفتی آرایشگاهو خودم دادم لباسم همین طور...

لباس خریدم ولی چون خیاط فامیلش فوت کرد مجبور شدم کرایه کنم که نامزدم داد

عزیزم تورک هستین؟مام اینجا رسمه عقد پدر عروس میدهعروسی پدر داماد

نه کورد هستم منطقه اینجوریه کلا هم ترک هم کوردا اینجور رسم