2777
2789
عنوان

حالم بد هه نمیدونم چرا

120 بازدید | 12 پست

خیلی حالم بده اصن یه جوری ام تا صبح خوب بود ما تو مدرسه می گفتم میخندیدیم به دفعه رنگ آخر همه ی حرف های دوستامون به دل گرفتم حالم بد شد اصنن خیلی حالم بده نمیتونم درس بخونم خدایااااااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرووووم باش.اگه راهت افتاد عطاری یه عرق آرامش بخش بگیر یا دم نوشی که اعصابت رو آروم کنه.اگه دوست دار ...

باشعله ولی الان فعلا تو دپرسمم فقط میتونم اینجا صحبت کنم

جدی راهکلرش چیه؟

فقط افکارتو مو به مو و دقیق تو برگه اچار بنویس 

و با خودت تکرار کن که همیشه،من کجای زندگی اون شخص هستم که اهمیت بدم بهش و بهش فکر کنم و به این فکر کن که اونا حتی به تو دیگه فکر نمیکنن و یادشون رفته که اون ساعت و اون ثانیه چی بهت گفتن انسان ذاتش همینه حرف بد میگه بعد یادش میره و میگه شوخی بود بابا و هیچ انسانی لایق این نیست که درد دلت رو بهش بگی چون بعضیا بی درک هستن و اگه بفهمن درد داری درکت نمیکنن بلکه خوشحالم میشن و هیچکس لایق شنیدن زخم ها و دردهای ما نیست