2777
2789

مادر شوهر خواهرم چندین ساله که با خواهرم زندگی می‌کنه بجز دامادمون دوتا پسر و دوتا دختر دیگه هم داره توی همون شهر اما فقط گیر داده به خونه خواهر من الان بیشتر از شش هفت سال هشت که اونجاست خواهرم یه دختر سه ساله داره خودش کارمنده معلمه می‌ره سر کار دخترش کنار مادر شوهرش می‌زاره مادرشوهرش هم پیره میشه گفت هفتاد و خوردی سن داره حالا قضیه اینه که این مادر شوهره دیوونه است یعنی تا بچه بیاد دست به یه چیزی بزنه سریع جیغ و داد می‌کنه نکن نکن تا بچه می‌ره تو اتاق سریع جیغش در میاد برو بیرون برو بیرون صبح ها هم که خواهرم نیست دیگه بدتره خواهر زاده یک روز مدرسه نرفته بود خونه بود می‌گفت همش سر بچه داد میزد تا دست به یه چیز کوچیک میزذع سریع داد میزنع سرش البته نه اینکه دوسش نداشته باشه خیلی دوسش داره ولی خب مشکل روانی داره 

بقیه شو تو کامنت بعدی میگم چون زیاد میشه بعضیا میگن حوصله مون نشد بخونیم 

به خواهرم میگم بچه تو کنار این پیر زن نذار روی روانش تاثیر می‌زاره میگه حالا چند ماه دیگه بیشتر نمونده بعدش خودم خونه هستم از سال بعد هم می‌زارم مهد 

اینم بگم خواهرم خیلیییی خیلییی مهربون و دلسوز هست دوست ندارع شوهرش ناراحت بشه مثلا بهش بد مادرش رو بگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خواهرتون به عنوان یه مادر چرا بچشو میذاره پیش این آدم تا فردا خدایی نکرده هزاران مشکل روحی برای بچش پیش بیاد بزارتش مهد 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

عزیزم دی نه نیست سنی ازش گذشته و می‌ترسه بچه دست به چیزی بزنه خواهرتون ناراحت بشه یاهرچی وگرنه خیلی خوبه که آدم آنقدر اعتماد داشته باشه بچه اش رو پیش مادربزرگش بزاره بره سرکار از مادر بزرگ درست و حسابی عزیزتر کیه گلم ؟؟ 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

خب خواهرتون به عنوان یه مادر چرا بچشو میذاره پیش این آدم تا فردا خدایی نکرده هزاران مشکل روحی برای ب ...

میخواد از سال بعد بزاره ولی خب چه فایده میگم که این مادرشوهرش کلا خونشون هست اون یکی بچه ها هم یکم از خودشون نمی‌فهمن که بیان بگن یک سال هم ما ببریم 

عزیزم دی نه نیست سنی ازش گذشته و می‌ترسه بچه دست به چیزی بزنه خواهرتون ناراحت بشه یاهرچی وگرنه خیلی ...

آخه همیشه اینجوری هست وقتایی هم خواهرم خونه هست بچه بیچاره تا یه چیزی برمیدارع سریع داد میزنع تا یک لحظه می‌ره تو اتاقش داد و بیداد می‌کنه روان بچه رو ریخته بهم