2777
2789

آمار کاربردی ۱ سختتره یا ریاضی کاربردی ۲ ؟؟؟

باید انتخاب واحد کنم 

اگه ریاضیو بخوام با استاد خوبه بردارم و آمار رو با بده فقط یکشنبه ها وقتم حالیه

اگه آمار رو با استاد خوبه بردارم و ریاضیو با بده

پنجشنبه و یکشنبه و ام خالی میشن

موندم چیکار کنم🙁از استاد ریاضی خیلی بیشتر بد میگن ولی ریاضی یکو با ۲۰ پاس شدم و یه جورایی ریاضیم قویه و بعضیام گفتن واسه قویا اوکیه

آمارو ولی هیچی ازش نمیدونم میترسم با بده وردارم بیوفتم از طرفییی ریاضی ۲ دیفرانسیل و این داستانارو داده که میترسم سخت باشهههه

آرام باش عزیز من                                                  آرام باش                                                                  دوباره از سر آب بیرون می آوریم                                       و تلألو آفتاب را می بینیم... :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون درسایی ک یک و دو دارن اگ طبق چارت برنداری بعدا به مشکل میخوری

چی میشه بعدا

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
اون درسایی ک یک و دو دارن اگ طبق چارت برنداری بعدا به مشکل میخوری

خب الان دارم طبق چارت انتخاب رشته میکنم

هردو رو میخوام وردارم

فقط موندم کدوم درسو با استاد سختگیر ور دارم کمتر احتمال افتادن هست؟🥲

آرام باش عزیز من                                                  آرام باش                                                                  دوباره از سر آب بیرون می آوریم                                       و تلألو آفتاب را می بینیم... :)

اصولا آمار راحت تره

عه پس روی آمار ریسک کنم؟🫠

چی میشه بعدا

خب ببین مثلا امار یک و این ترم برنمیداری پیش نیاز امار2و بعد نمیتونی دو رو هم برداری بعد معلوم نیس این درس بعد دوباره کی ارائه بشه برا ی ورودیه دیگ و ایا با درسای دیگت به تداخل بخوره یا نخوره 

خب ببین مثلا امار یک و این ترم برنمیداری پیش نیاز امار2و بعد نمیتونی دو رو هم برداری بعد معلوم نیس ا ...

بعد همینجوری پیش میره درسات قاطی هم میشه به ترم اضافه میکشه و..... برا همین طبق چارت پیش برو چه استاد خوبه چه بد 

آره

واقعا مرسی از راهنماییتون چون هیچ ایده ای راجع به اینکه آمار قراره چقدر سخت باشه و اینا نداشتم

خب امار که درس راحتیه میتونی با سخت گیر هم پاس کنی

خب پس خوبه اگه راحت باشه...

ریو همین آمار ریسک میکنم ولی تو نظراتش همههههه میگن افتضاحه و بد نمره میده🚬🙁