2777
2789
عنوان

با دیدن این صحنه دلم ریش ریش شد

522 بازدید | 33 پست

چند روز پیش تهران بودم

خواستیم بریم قرار کاری دیدم یه دختر بچه حدود ۷ ساله میشد

چقدر بچه خوشگلی بود 

با سر و وضع تمیز هم نشسته بود خوراکی میخورد چوب شور داشت 

دو سه تا خرت و پرت ریخته بودن جلوی بچه فروشندگی کنه

آخه اینا چ کاریه میکنن بچه با این دسته گلی رو چرا عادت میدیدن ب گدایی 

نمیتونید نگه دارید بدینش ب بهزیستی پرورشگاه اون بچه حقشه بره مدرسه با هم سنای خودش بازی کنه نه بشینه گوشه خیابون تو این سرما گدایی کنه بخدا ظلم بزرگی برای اون بچه همه جور ادم هست بچه رو میدزده بلایی سرش میاره یا میفروشنش  

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی از اینا برای کسی کار می کنن عین شکیب تو سریال آوای باران ما که تهرانیم زیاد می بینیم

والا من از شهر دیگه اومده بودم شهر ما از این چیزا نیست 

برام خیلی غیر عادی بود واقعا خیلی گناهه 

پلیس ک از اونجا رد میشه نمیبینه؟ نمیتونه ی بی سیم بزنه مرکز هندلش کنن انتقالش بدن ب بهزیستی خیلی ظلم بزرگیه من امکانات نداشتم 

اگه در امکاناتم بود بر میداشتم سرپرستیش رو میکردم تنهام و کلی هم کار میکنم

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

هعی تهران پره رو پل هوایی تو بازارکار ها تو همه جا پره کودک کار هست 💔🥲

هی من عادت ندارم شهر ما نیست از این چیزا اذیت میشدم بخدا

با اجازه ی استارتر بچه ها لطفا دوتا تاپیک اخرمو گزارش بزنید ممنون میشم لطفااااا😭😭

زدم عزیزم یه سوال پولی که اضافه ریخته بودی برای قسط وام بانک بهت مس داد؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

منم چند روز پیش یه پسر بچه حدود ۴ ساله دیدم گذاشته بودنش کنار پیاده رو یه پتو رو پاش انداخته بودن داشت خوراکی می خورد هر کس رد میشد بهش پول می‌داد کنارش کلی اسکناس بود ولی بچه اصلا با پول ها کاری نداشت تمام حواصش به خوراکیش بود 

اینقدر ناراحت شدم کنار خیابون نتونستم جلو خودمو بگیرم تا خونه گریه کردم اون بچه هیچ درکی از پول درآوردن نداشت فقط دلش می خواست خوراکی بخوره اونقوت یه از خدا بی خبر اون بچه رو کرده منبع درآمد خودش

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔