2777
2789
عنوان

نینی سایتیا شوهرو مثل بچه میدونن

113 بازدید | 16 پست

یکی تاپیک زده با شوهرم قهرم بهش میگن خب برو نازش کن از دلش دربیار بعضیا میگفتن جای خوابتو جدا نکنیا برو بخواب پیشش در صورتی که شوهره بهش گفته برو یعنی غرورشو بزاره کنار تازه بعضیا بدتر از اون میگفتن چیکارش کردی که ناراحت شده 😐 چتونه خدا وکیلی از کی تاحالا خانوما باید برن نازکشی حالتون خوبه؟ بعضیا فکر میکنن شوهر تاج سره به هر قیمتی باید مراقبش بود و همه فداکاریا و از خودگذشتگی و همه چی وظیفه زنه درکل این زنه که باید همیشه هواسش باشه . واااای خدا من یه روزی از حرص زیاد دق میکنم میمیرم 😂

آره همینه دیگه اکثریت روابطشون مشکل داره فکر کردن طرف بچشونه اینم باید براشون مادری کنه انگار نه انگار با یه مرد سی و اندی ساله ازدواج کردن 

لوسش میکنن موقع قهر خودشونو زیر پا میزارن بخاطر طرف خودشونو خورد و له میکنن بعد آخر میان میگن اشتباه کردیم صد خودمونو براش گذاشتیم 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه زن مقصر باشه چه مشکلی داره اینا ؟ من خودم همیشه اول از استارتر میخوام یکم سربسته توضیح بده بعد ن ...

من نمیگم مشکلی داره استارتر هنوز توضیح نداده همه مقصر میدوننش یجوری صحبت میکنن انگار مرد عقل نداره فقط زنا باید منت بکشن و ...

خب درست گفتن دیگه شما مشکلت چیه الان؟؟؟

افرادی که ازینجور حرفا میزنن مردا رو بی عقل میدونن مثل یه بچه باهاش رفتار میکنن تهشم میگن مرده دیگه شما سیاست داشته باش من اگه مردم بودم ازین رفتار بدم میومد این اسمش مادری کردنه بیشتر اونم مادری برای یه بچه زیر ۱۰ سال