2777
2789
عنوان

دیگه تبلیغ میلی گلد نمیبینم چی شد کجا رفتید😂

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 24 پست
کاملا درسته من الان رفتم داخلش داره دروغ میگه .می خوای لینک بزارم

اخه بروزرسانی یا اشکال فنی تو همه برنامه ها ی امرطبیعیه

حتی همراه بانک ها 

یا صرافی های ایرانی

یا کارگذاری ها

ی سال کارگذاری اگاه چند روز نمیشد وارد بشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید سایت مشکل پیدا کرده باشه ولی بسته نمیشه میلی گلد خیلی معتبره

حدود ۱۰ میلیون نفر از پلتفرمهای آنلاین تا حالا طلا خریدن. اگه هر کدوم میانگین یک گرم خریده باشن میشه ۱۰ میلیون گرم. یعنی برآوردی ۱۰ تن طلا .

اون وقت سپرده نزد بانک ملت و کارکشایی چه قدره؟ ۱.۵ تن!

پس پلتفرم ها قطعا خالی فروشی کردند

چطور میگید معتبره؟ ده برابر کل طلایی که داره طلا فروخته چجور میخواد بده؟

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
حدود ۱۰ میلیون نفر از پلتفرمهای آنلاین تا حالا طلا خریدن. اگه هر کدوم میانگین یک گرم خریده باشن میشه ...

هرکی که وارد برنامه شده که طلا نخریده .نمونش خودم فقط وارد برنامه شدم و از دوستام دعوت کردم که بیان .کاربرای اینجا هم اکثرا برای هدیش وارد شدن نخریدن

حدود ۱۰ میلیون نفر از پلتفرمهای آنلاین تا حالا طلا خریدن. اگه هر کدوم میانگین یک گرم خریده باشن میشه ...

👌👌👌

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

میلی‌گلد خالی فروشی کرده. طلایی که مثلا به مردم فروخته از ذخیره بانک مرکزی هم بیشتر بوده😂😂 کم‌کم سرمایه‌گذاران بزرگوار تبدیل میشن به مالباخته.

ان‌شاءالله معدن جدید کشف کنه خودش استخراج رو شروع کنه.😂

دقیقا سال ۹۰ هم بانک صادرات چنین طرحی رو پیاده کرد و چیزی نمونده بود ورشکست بشه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻