2777
2789
عنوان

خیانت خواهرم بهم💔

804 بازدید | 26 پست

سلام خوبین 

چند وقتی بود متوجه چت های مشکوک شوهرم و خواهرم شده بودم اولاش میگفتم چیزی نیست یعنی نمی‌خواستم باور کنم ولی بعدش دیگه مطمعنی شدم چند باری به خواهرم تذکر دادم ولی گوش نمیده هی تکرار میکنه ازش متنفر شدم حالم از زندگی بهم میخوره دیشبم بازم متوجه چتاشون شدم 

چند باری پیش خواهرم بدشو گفتم یجوری رفتار میکرد انگار شوهر اونه چیکار کنم حالم بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر واقعی گفته باشی کاش به شوهرتم تذکر بدی چون همونقدر ک خواهرت مقصره شوهرت هم  مقصره  

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بزن له کنن دوتاشونو 

من بودم ابرو واسه هیچکدوم نمیزاشتم حالت که زندگی تو نابود شده زندگی اونا هم باید نابود بشه

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

عزیزم منم از خواهر جادوگر عفریته اشغالم متنفرم جوریکه تو خیابون میبینمش انگار هفت پشت غریبه ست بااین حال بهت میگم زود قضاوت نکن و از یه مشاور خوب و درست حسابی کمک بگسر