2777
2789
عنوان

شوهرم کارگره و همه چیز بالا رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1889 بازدید | 95 پست
الان یه گوزو میاد میگه نه تو هدفت از این تاپیک لخت شدنه

میدونی چی جالبه تعلیق هم نمیشن یک کاربر هست میاد چه حرفهای زشتی میزنه تو این تاپیکها همچنان هست ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک دختر ده ساله دارم که تو خونه تنها میمونه، نمی تونم تنهاش بزارم، منطقه خونمون پایین شهره امن نی ...

کار توی خونه کن ،ترشی درست کن ،مربا سبزی غذا خونگی آش برا مدارسو....

کارخانه ها زیر چهل سال می‌گیرند

خیاطی بلدی؟ 

پارچه ارزان بخر ازش دستگیره قابلمه و نم گیر و این مدل چیزا یا رو بالشتی  بدوز بده شوهرت بفروشه فروش خوبی داره 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

نه، خودم مجبورم خونه دار باشم، دخترم تنهاست. هنر چندانی هم ندارم

ب نظدم دنبال ی حرفه برو ک بتونی دخترتم کنارت نگه داری

زندگی برا دخترت سخت میشه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اول اینکه عزیزم حق میدم بهت

شرایط همه خوب نیست گلم

سعی کن یک حرفه ای توی خونه یاد بگیری 

مثلا کیک پزی کلوچه پزی 

زعفرون پاک کردن سبزی پاک کردن 

ترشی مربا خاص با بسته بندی شکیل

بین مغازه ها محله پخش کنی 

سفارش بگیری 

در کنارش مدیریت و پس انداز اگر امکانش باشه داشته باش 

و تا جایی که من متوجه شدم یک دختر دارید

لطفا به فکر بچه دوم نباش 

تمرکز بزار سر پیشرفت خودتون گلم

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

یه سربرو خیریه ی فرشته های بهشتی آسمان

قطعا مهشید جون کمکت میکنه

حداقل برو ازکلاس هاش استفاده کن من مطمئنم یه کاری برات دست وپا میکنن... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
الان یه گوزو میاد میگه نه تو هدفت از این تاپیک لخت شدنه

یه عده هم هستن میگن میخواستی روز اول با این شرایط ازدواج نکنی مگه خونه بابات نون نبود 😒😒بگیری خفه اشون کنی انگار همه خودشون یا شوهرشون دکتر مهندس و برج ساز ان 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی