2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی میشه بیاین

109 بازدید | 30 پست

تاحالا شده از یه سوره قرانی یا ذکر برا خواسته تون جواب بگیرید اون چه ذکر و سوره ای بود

ممنون میشم بهم بگید و برامنم دعاکنید

محتاج دعای خیرتونم❤️🫂

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤

خداروشکر اسی

تاپیکت امیداوار کنندس

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز شب

اون قسمتش که باید برا عفتادتا مومن استغفار کنی هردفعه یاد اون قسمتش میفتم انگار مانع خوندن میشه نمیدونم چیکارباید بکنم و اون هفتاد نفر..

اون قسمتش که باید برا عفتادتا مومن استغفار کنی هردفعه یاد اون قسمتش میفتم انگار مانع خوندن میشه نمید ...

دورکعت مثله نماز صبح پاشو بخون بیست دقیقه قبل از اذان صبح یا ده دقیقه بعدش ک نماز صبحت و می‌خونی تموم کمال گرایی نکن همینم قبوله چون مستحبه و واجب نیست

از حدیث کسا وزیارت عاشورا وچله شهدا حاجت گرفتم برای ازدواج برادرم وسرکار رفتن شوهرم

چه جالب

ممنونم تجربتو گفتی عزیزم