2777
2789
عنوان

اسم بچه هاتون رو بزارید طوبی چقدر با مفهومه با اینکه قدیمیه

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بزار چیکار به بقیه داری

حداقل کاش اسم قشنگ و جدیدی بود 

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!                   قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!                عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!                            باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!                            جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی! پس خودت نکات مثبت زندگیتو ببین!                  شادی درونت هم یروزی ازت خسته میشه پس اذیتش نکن!               قرار نیست وسط اتاقت برقصی یه راه فرار از خونه برات باز بشه پس فقط تلاش کن!

نوروز هم ایرانی وخوبه بزاریم رو پسر ؟! یا رستم؟!

خب اسم ها فقط ریسه مهم نیست ک باید ب روزگار الانش هم بیاد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

سلیقه ایه

همه ی اسما قشنگن ولی سلیقه ی همه نیستن

خیلیا میان اسمای عربی میذارن ک معنیای جالبی هم نداره ولی چون عامیانه شده کسی نمیگه بده

یکی هم به اسم اصیل قدیمی خرده میگیره

یکی هم براش فقط جدید بودن مهمه نه اصالت

بنظرم هم اصیل باشه هم زیبا و خوش آهنگ

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
بابا چه تحمیلی میخواستم از زیبایی مفهوم این اسم بگم

کارد زیز گلوشوی کاربرا نذار لطفا اسی

اسلحه رو بزار کنار😂😂😂

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
میزارم حتماً سرو هم اسم مادربزرگه که خیلی دوست دارم رو بچه‌هام بزارم

دوتا مادربزرگم طوبی و غنچه بودن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

اسم رو باید متناسب با هر عصر و زمانه انتخاب کرد

بالاخره بچه هم میخواد بره مدرسه و توی اجتماع،

مورد تمسخر هم سن و سالاش قرار میگیره

خیلی اسم های شیک و به روزی هم هستن که بامعنا باشن

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

اون بچه هم قرار نیست همیشه بچه بمونه خیلی از اسم هایی که الان میزارن درسته جدیده و خوش آواست ولی معن ...

هرکی الویتی داره 

از نظر من معنی اسم بد نباشه کافیه آوای تسم خیلی مهمتره چون توی زندگی اوا خیلیی بیشتر مورد توجه هستش 

تو مدرسه یا محل کار کسی نمیاد بپرسه اسم عجیب شما معنیش چیه

اما اگه اواش خوب نباشه قطعا فرد سرخورده میشه

حالا کاری با طوبی ندارم اما از نظر من اسم خوش اوایی نمیتونه لاشه

طرف اسم بچشو گذاشته کاستنشیا. !!!

بهش میگم یعنی چی میگه در زبان چ میدونم عبری کلیمی و فلان و بهمان یعنی قدرتمند!!

یکی نیست بگه خب معنی بخوره تو سرت یه اسم بذار ادم بتونه صداشش بزنه

بازم میگم ک هرکسی الویتی داره 

برا یکی معنی یکی اوا یکی ایرانی بودن و...

نوروز هم ایرانی وخوبه بزاریم رو پسر ؟! یا رستم؟!خب اسم ها فقط ریسه مهم نیست ک باید ب روزگار الانش هم ...

نوروز رو نمیدونم شاید عجیب باشه

ولی رستم اسم پهلوان اساطیر ایرانی چرا که نه

همانطور که محمد زیباست با اینکه بسیار قدیمه

فقط معنی خوب دلیل نامگذاری نیست عصمت و عفت و اقدس و ام البنین  هم معانی زیبایی دارند اما الان اسم به روزی نیستند . آدم در مقابل اسم بچه مسئولیت داره و اگر اسم موجب تمسخر یا تحقیر بچه شد تقصیر پدر و مادر بچه است . منظورم این نیست که اسم حتما به روز باشه اما دیگه یک اسم عادی باشه که توی همه دوره ها می گذارند 

نوروز رو نمیدونم شاید عجیب باشهولی رستم اسم پهلوان اساطیر ایرانی چرا که نههمانطور که محمد زیباست با ...

بله عزیزم خودم می‌دونم 

ولی رستم کسی نمیزارع ولی سهراب میزارن 

محمد میزارن ولی غضنفر و جعفر نمیزارن 

پس ب ریشه نیست باید اسم قشنگ باشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.