2777
2789
عنوان

دختر خالم و مادرشوهر بی شعور

756 بازدید | 53 پست

سلام خانموما

من نظرتون میخواستم 

به دختر خاله دارم ۲۲سالشه و نامزد هست (هنوز عقد نیستن)

پدر و مادر نامزدش از اقوام دور هستن.چندبار که اومدن برا پسرشون صحبت کنند با دست خالی بدون حتی یه کارتون شیرینی 

زهرا می‌گفت هفته قبل اومدن مامان نامزدش دوتا مداد لب استفاده شده برا خودش بهم داده میگه عزیزم پسرم گفت تو کادو نمی‌خوای منم که بیرون نرفتم چیزی برات بگیرم اینا برا خودمه استفاده دیگه نمیکنم براتو آوردم آخه وضعشون هم خیلی خوبه

دختر خالم گریه میکرد می‌گفت جلو مامان بابام خجالت کشیدم که اینجور باهام برخورد کردن 

به نظرتون چطور باید رفتار کنه با اینا ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اونم کرم دست استفاده شدهرو بده ب مادر شوهرش بگه نتونستم برم بیرون دیدم دستات ترک خورده استفاده کن

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

بنظرم بی حرمتیه اینکاراولی اون تیکه ای که گفتی کارتن شیرینی جالب بود :) بگو جعبه شیرینی

چندتا دوست خانوادگی از شهرهای دیگه داریم همیشه بهمون میگن ترکیب کلماتتون افتضاحه😅🤦

مگه بیوه سار سن بالا گیر اوردن

چه حرفیه واقعا از حرف زدن این مدلی شرم نمی‌کنید

از خدا نمی‌ترسید

بیوه و سن بالا هم بر فرض باشه اون موقع مشکلی نداره این رفتار زشت؟!!! انسان که هستن چه طرز صحبته