2777
2789
عنوان

چجوری وکالت طلاق بگیرم

103 بازدید | 17 پست

خانومااا راهکار یا پیشنهادی دارین برام

چندبار از همسرم خواستم نداده عوضش ملک داده اونم یه جورایی برا خودم بوده در واقع چیزی از خودش نداده

چند ماه دیگه شرایطم اوکی میشه میخام جدا شم بنظرتون الان چطور میتونم این وکالت رو بگیرم نمیخام بزارم برا اون موقع

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو بهش بگو مهرمو میبخشم وکالت بده حالا دلایلت برای طلاق چیه؟

زورم میاد همه مهرمو ببخشم ممکنه برا بچه هام بازی دربیاره موقع جدایی حداقل یه اهرم فشار داشته باشم...

با هم اختلاف  و دعوا داریم زیاد

زورم میاد همه مهرمو ببخشم ممکنه برا بچه هام بازی دربیاره موقع جدایی حداقل یه اهرم فشار داشته باشم... ...

خب اختلاف چی؟دلایل محکمه پسند باشه راحت طلاق میگیری...شما اگر طلاق میخواستی مهرو گذاشته بودی اجرا هر چی داشت گرفته بودی جلبشو گرفته بودی شرط میکردی وکالت میدی تا آزادت کنم 

خب اختلاف چی؟دلایل محکمه پسند باشه راحت طلاق میگیری...شما اگر طلاق میخواستی مهرو گذاشته بودی اجرا هر ...

چیز خاصی به اسم خودش نیست همه رو زده به اسم اطرافیانش فقط یه حقوق که اونم بیشترش می‌ره جایه قسطاش...

اذیت کنه به این راحتیا نمیتونم از شرش راحت شم ...

باید یه مدت مستقل زندگی کنم تا بعداً مهرمم بگیرم 

الان که دارم تو خونش زندگی میکنم چطور مهریه بزارم اجرا

پارسال همین موقع خونه پدرم بودم چند ماهی دیگه حاضر نیستم برگردم سرکوفت بشنوم و اطرافیان دخالت کنن

چه محکمه آیی آخه ...بخاطر اخلاق گند طرف که نمیان بیا اینم طلاقت

عزیزم دلیل محکمه پسند یعنی شوهرت تو زندانه شوهرت خرجی نمیده شوهرت مشکل روانی داره شوهرت مشکل جنسی داره اینا مطرحه...حالا اخلاق گندش چیه؟