اولاً این سایت کاملا زنونه است و بهترین گزینه برای طرح هر نوع مشکل زنانه و خصوصی و رابطه و.... که بعضیا شخصیش کردن و شده بیشتر سایت خاله زنک و چرت و پرت البته با عرض معذرت از دوستان
به همین دلیل هست ک وقتی میای مشکل زنونه یا خصوصی مطرح میکنی یه عده معلوم الحال میان علیه همجنس خودشون اوار میشن که وای تو چقد ادم ... هستی چقد بی حیایی ک نمیدونی اینجا مرد و بچه و نوجوون و... هست در راستای این حرفتون باید بگم برای مهم نیست اینجا بچه هست یا نووجون دو دلیل دارم 1-اون بچه صاحاب داره و من نمیتونم بفکر تربیت بچه های مردم باشم و سایتی ک از اول هدفش مشخص بود رو تبدیل به مهدکودک کنم و یا بیایم با تغییر هدف اصلی عاملی بشیم برای شکاکیت و فروپاشی خانواده ها با توجه به افزایش تاپیک های خیانت و .... 2-نووجون یا بچه ای ک اومده این سایت همه چیزو بلده حداقل تو قسمت سرچ بزنه همه نوع سوالاتی رو دیده پس این رو بهانه ای قرار ندین ک وای به چه حقی این تاپیکارو میزنی و...
دوماً من همیشه میگم اگر تاپیکی باب میلت نیست رد شو و برو چرا با اصرار به عقیده نادرست خودت سعی رو تعطیل شدن تاپیک داری؟؟ چرا یه عده حس مالکیت تو این سایت دارن
چرا فک میکنن همه تاپیکا باد در خط فکری خودشون باشه و طبق محور فکری خودشون پیش بره
سوما تاپیکی ک عرض میکنم در قالب روابط نامشروع و ترویج بی بندو باری نیست تاپیکهایی هست که کاملا اصولی و در رابطه با زوجیت مطرح میشه
هر کامنتی از جانب شما مطرح بشه چه موافق چه مخالف میپذیرم ولی به اندازه ارزشی ک برای خودتون قاءل هستین کامنت محترمانه مطرح کنید