2777
2789

اگه یک خانواده که ۶ تا بچه دارن،  سه تاشون در طی مدت سه سال طلاق گرفته باشن،  همگی هم زندگی های ۱٠-۱۵-۲٠ ساله داشتن،  با دوتا بچه. یکی دیگه از بچه هاشون هم تا حالا دوبار تا پای طلاق رفته و همه میدونن،  یعنی یجورایی چهارتا از بچه هاشون زندگی موفقی نداشتن از ۶ تا بچه. 

از اینجا مشخصه که این خانواده یه چیزیشون هست و مشکل دارن... 

من عروس سوم اون خانوادم و سومین طلاق و خیلی ظلم در حقم شده.  

مثل سم خالص هستن. 

دروغایی که پشت سر من میگن خیلی اذیتم میکنه یه عده باور کردن سرزنشم کردن..... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده ای میشناسم هم پدر مادر جدا شدن

هم از 4 تا بچه 3 تاشون جدا شدن

البته دوتاشون دوباره ازدواج کردن و از قضا همسراشون بشدت ازشون راضی هستن و میگن خانواده خوبی هستن

به نظرم حرفتون همیشه درست نیست

دهن مردم رو نمیشه بست

از بی تجربگی طرف هس

حتی خودم که با کسی چالش دارم و میدونم اونا مقصرند گاهی فکر می کنم شاید دچار سوبرداشت و سوتفاهم شدن و شدم و نتیجه اون شده

اهمیت نده 

مگه اونا خدان

بله دقیقا مشکل از خونوادشونهوگرنه نمیشه همشون باهم مشکل پیدا کنن و طلاق بگیرن که

یه دورنمای خوبی دارن

منم سر همین گول خوردم وصلت کردم.  نه من خوشبخت شدم نه جاریام

از خدا هم نمیترسن عروسارو خراب میکنن

یه دورنمای خوبی دارنمنم سر همین گول خوردم وصلت کردم. نه من خوشبخت شدم نه جاریاماز خدا هم نمیترسن عر ...

الام رابطتون با همسرتون چطوریه

ایشون ام اختلالی دارن؟ یا فقط دخترخانوماشون اینجوری ان

خانواده ای میشناسم هم پدر مادر جدا شدنهم از 4 تا بچه 3 تاشون جدا شدنالبته دوتاشون دوباره ازدواج کردن ...

نه قاعده کلی که نیست

من راجب قضیه خودم میگم که کاش فامیل مشترکمون اینجوری هم فکر کنن.  هیچ عروسی زندگی خوب نداشته تو خانواده اینا

خانواده ای میشناسم هم پدر مادر جدا شدنهم از 4 تا بچه 3 تاشون جدا شدنالبته دوتاشون دوباره ازدواج کردن ...

من ۴ تا خاله دارم یکیشون شوهرش معتاد شد و‌مادرشوهرش بشدت دخالت می‌کرد 

یکی شوهرش چشم‌چرون بود ‌‌خیانت کرد 

اون‌یکی هم دست بزن شدید داشت خالمو معتاد کرد 

سه تاشون طلاق گرفتن 

یکی دیگه هم شوهرش مثل سگه اخلاقش ولی سه تا بچه داره و بخاطر اونا مونده  

مامان خودمم گیر بابای بی عرضه و معتادم افتاده  

اینا همش شانسه وگرنه هیچکدام نمیخواد زندگیش خراب شه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
الام رابطتون با همسرتون چطوریهایشون ام اختلالی دارن؟ یا فقط دخترخانوماشون اینجوری ان

الان چندماهه ترکش کردم مراحل دادگاه رو طی میکنم.  

هیچ حرفی نمیزنم باهاش چون فقط توهین از دهنش خارج میشه حرفای ززززشت به خودم و خانوادم.  

پسراشون بدترن از دختراشون،  اختلال خودشیفتگی دارن و شوهرسابق من خیلی وضعیتش خراب بود چون از زمان نوجوونی به گوشش چیزای منفی راجب عروس و زن خود شیطونه و زن بین پسر و خانواده رو بهم میزنه و....  خونده بودن.  تکون میخوردم میگفت تو میخوای ارتباط من و خانوادمو خراب کنی....  یعنی واقعا سالم نبود.  هرمشاوری رفتیم تایید کرد 

دهن مردم رو نمیشه بستاز بی تجربگی طرف هسحتی خودم که با کسی چالش دارم و میدونم اونا مقصرند گاهی فکر م ...

حتی خودم که با کسی چالش دارم و میدونم اونا مقصرند گاهی فکر می کنم شاید دچار سوبرداشت و سوتفاهم شدن و شدم و نتیجه اون شده

این جمله تون،  چقدر مثل من هستید.  من بین اینا که بودم همیشه بهم القا میشد که تو مقصری تو بدی تو ناسازگاری...  این برام شد باور.  الانم گاهی شک میکنم!!!  در حالی که اونا با جاری هام هم نساختن.  هرمشاوری رفتم گفتن باید ارتباط با خانواده شوهرت به حداقل برسه

ولی من دیدم خانواده ای که چهارتا دختر داشته هر چهارتا دخترش طلاق گرفتن و‌خدایی هم دخترا هم خانواده خوبی هستن فقط بدشانسی آوردن

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
حتی خودم که با کسی چالش دارم و میدونم اونا مقصرند گاهی فکر می کنم شاید دچار سوبرداشت و سوتفاهم شدن و ...

از طرز صحبت کردنت حتی توی مجازی ای که اکثرا مثل چاله میدونیا حرف میزنن و راحتن مشخصه چه باشخصیتی :)

من ۴ تا خاله دارم یکیشون شوهرش معتاد شد و‌مادرشوهرش بشدت دخالت می‌کرد یکی شوهرش چشم‌چرون بود ‌‌خیانت ...

دقیقا ماهم،4تا خواهریم وضعمون همینه 

همین چند دقیقه پیش خواهرم رفته سوپر مارکت واسه بچهاش خوراکی بگیره کارتش موجودی نداشت شوهرش مواد گرفته با چشم گریون اومدن، یه خواهر دیگمم کلا در بهدر سقف بالاسر ندارن حتی چند روز نون خالی میخورن شوهرش خیانتم میکنه نکبت معتادم هست، 😔ولی تو کل فامیل وضعیت ما اینجوریه حتی یک نفر فقط یک نفر دیگه اینجوری نیست خیلی دلم گرفته💔💔💔