2777
2789
عنوان

کیا دارن واسه استخدامی میخونن

110 بازدید | 9 پست

منظورم آزمون آ پ هست

دروس اختصاصی خیلی حجم زیادی دارن

دیر تموم میشن

اینقدر مطالب شبیه به هم هست که فراموش میشن

شما چیکار میکنید؟  

من کلی منبع نخونده همچنان دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی میخوندی؟ چندتا از کتابارو خوندی؟

مهر و آبان 

چند تا عمومی 

چند تا اختصاصی 

ولی دروس سنگین مونده بعلاوه اینکه دوره نکردم الان همش از ذهنم پاک شده باید از نو شروع کنم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
مهر و آبان چند تا عمومی چند تا اختصاصی ولی دروس سنگین مونده بعلاوه اینکه دوره نکردم الان همش از ذهنم ...

منم بعضیارو دور اول خوندم،  الان میبینم از ذهنم رفتن

تخصصی ها هم مشکل هستن

اختصاصی ها چطورن؟  راحتن؟ 

منم بعضیارو دور اول خوندم، الان میبینم از ذهنم رفتنتخصصی ها هم مشکل هستناختصاصی ها چطورن؟ راحتن؟

اختصاصی ها خیلی سخته مخصوصا اینکه گفته شده تو آزمون های قبلی از بعضی فصول حذف شده هم سوال طرح کردن 

من کل دروس نمی‌خونم مثلا تاریخ حذف کردم چون خیلی سنگین و حجیم 

روان شناسی رشد حذف کردم چون منبع مشخصی ندارد فقط اختلالات میخونم 

دروس تخصصی شاید پک بخرم اگر دفترچه بیاد چون مبهمه و معلوم نیست سوالات از کجای کتاب طراحی میشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اختصاصی ها خیلی سخته مخصوصا اینکه گفته شده تو آزمون های قبلی از بعضی فصول حذف شده هم سوال طرح کردن م ...

منم توی عمومی ها تعلیم و تربیت رو فعلا کنار کذاشتم.  اما همونا هم که خوندم تست نزدم مرور نکردم. 

از تخصصی ها دارم روانشناسی تربیتی رو میخونم،  خیلی مطالب شبیه هستن و نظریه ها توی ذهن نمیمونن.  حجمش هم که زیاد.  واسه رشد و فنون تدریس عزا گرفتم.  نمیشه هم اصلا نخونی و صفر بزنی....