2777
2789

سلام، ممنون ميشم ب من هم اطلاع بدين، من رفتم انومالي ولي لب شكري جنين رو گفت هفته ٢٢ تا ٢٦ يك سونوي ديگه ست اون رو بدي معلوم ميشه، بعد ي سوال ديگه، تخمدان يا بيضه تشكيل ميشه تو اين هفته؟!! اخه ب من يدفعه ١٢ هفته گفت احتمالاً پسر، حالا تو اين سونو گفت ٨٠ درصد دختر، نمي دونم مگه از رو تخمدان يا بيضه نمي فهمن؟!! ديگه بايد ١٠٠ درصد بگن! بيشتر بخاطر سلامتيش نگرانم وگرنه جنسيت ك حالا سونو بعديم بهم ١٠٠ درصد ميگن. 

ممنونم ازتون

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

ممنونم منم همين فكر رو مي كنم، چون خواب ديدم ك يكي ب من ميگه بچه ت لب شكريِ خيلي از اين بابت نگرانم.. اولين چيزم همين بود ك پرسيدم

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم بچه ها 

بله قابل درمانِ اما خيلي رو ظاهر تاثير مي ذاره