2777
2789
عنوان

چه جوری به بچه هاتون نه میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 39 پست
یه تایمی رو در نظر بگیر بذار بگذره مثلا ۲۰ دقیقه بعد بده

ممنونم عزیزم 

ببینم میتونم کلا ندم بهش 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

به نظر من راه حل خودت بهتره، چون بچه سه ساله منطق نمی‌فهمه که، یه خورده دوری کنی از اون اسباب بازی ف ...

خیلی سخته 

داد میزنه همه نگاه میکنن 

الان ساکت شد 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ساکت شده وایساد محکم گفتم

دیدی

محکم گفتن و سر حرفت موندن اثر داره

متوجه میشه با جیغ و داد و راهکار هاش نمی تونه ازت باج بگیره

راهش اینه فقط محکم و قاطع باشی و سر حرفت بمونی هر چقدر هم جیغ و داد یا گریه و کارای دیگه کرد

قاطع بودن رو باید توی همه عناصر از لحنت و تن صدات و زبان بدن و نگاهت رعایت کنی 

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
خیلی سخته داد میزنه همه نگاه میکنن الان ساکت شد

آره خیلی حس بدیه همه نگاه کنن، یه بار با پسرم رفته بودیم خانه بازی تایمش تموم شد گفتم دیگه بریم، هی میدوییید این ور اون ور آخر سر گرفتمش چنان جیغی میکشید چنگ مینداخت همه با تمسخر نگاه میکردن، تو مسیر برگشت همش گریه کردم، از اون روز دیگه پامو تو خانه بازی نذاشتم 😅 پسرم میگه بریم میگم نه وقتی میریم تو سیر نمیشی نمیایی بیرون دیگه چیزی نمیگه

باید بدون دعوا و داد قاطع بگی نمیشه 

گریه کرد خودش و زمین و زمان زد که تا یه مدت چون عادت کرده انجام میده باید صبر ایوب داشته باشی تا بگذره این مرحله 

اگر کوتاه بیای در مقابل گریه هاش بچت به باج گیری عادت می کنه 

الان اسباب بازیه 

بزرگ شه با قلدری و دعوا پولای گنده و ماشین و اینحرفا می خواد 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

دوستان سپاس 

باید بشینم با دقت به حرفاتون فکر کنم ...

سلام عزیزم خوبی

دیدم در مورد یک بیماری پرسیدین

نمیدونم توی اپلیکیشن گهواره عضو هستین یا نه

اونجا پر از مادره اگر نداریم نصب کنید و بپرسید

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

سلام عزیزم خوبیدیدم در مورد یک بیماری پرسیدیننمیدونم توی اپلیکیشن گهواره عضو هستین یا نهاونجا پر از ...

سلام عزیزم ممنونم 

شما خوبید 

سپاس باشه حتما یه سر میزنم