2777
2789

من توی آموزشگاه موسیقی ارشد بودم

و وظیفه آموزش بعضی از شاگرد ها بر عهده من بود 

به اصرار خونواده محترم بنده 😑قرار شد یبار دیگه تا از لحاظ سنی دیر نشده کنکور فرهنگیان بدم واسه همین مدت طولانی هیچی کار نکردم موسیقی 

( جدا از اینکه دلم شکست 💔 هیچکس علاقه و استعداد منو ندید ، طوری که از هنرم متنفر شدم بخاطر اینکه بهش بها داده نشد و سمتش نرفتم) 

اما الان خبر اومده هفته آینده یه آموزشگاه دیگه کنسرت قراره بزاره فرخوان جذب نوازنده داده

اولش خوشحال شدم که یه مسیری جلوی پام قرار گرفته که دوباره برگردم به همون راهی که بهش علاقه داشتم اما بعد فهمیدم شاگرد هام از نوزاده های اون کنسرت هستن 🔪💔 ( چشمتون روز بد نبینه چطور به هم ریخته شدم چون حسود کم نداشتم ) و الان با خودم میگم اگه برای این کنسرت برم و توی این مدت هم افت کردم اما اونا همچنان کار کردن ، غرورم شکسته میشه و دوست ندارم باهاشون روبه رو بشم وقتی تو این وضعیتم 💔

حالا دوراهی اینه : 

یک : برم کنسرت علی رغم اینکه افت کردم ( خیلی فشاریم بچه ها 😭😂💔)

دو : برگردم به استاد قبلیم تا یکم دیگه باهاش کار کنم ( مجازی _ چون شهر خودمون نیستش )

استاد قبلیم تو این مدت خودش درگیر کنسرت ارمنستان بود واسه همین دیگه خبری از من نگرفت 😢

مسیر اول اینه توی شهر خودمون کنسرت رو برم با همه اون سختی های که گفتم بالا ( غرورم _ و هنری که مدت طولانییه سمتش نرفتم و خیلی بهم بر میخوره اگه تستش رو قبول نشم )

مسیر دوم با استادم شروع کنم دوباره و سعی کنم برم شهر استادم تا برا من یه کاری کنه که عضو گروهی بشم یا یه جا کنسرتی بتونم شرکت کنم در کل اگه خواست دوباره ارمنستان بره منم بشم اضافه بارش 😂🔪

لطفاً واسم صلوات بفرستید انشالله حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره

خداوند متعال حاجت رواتون کنه عزیزان ❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا این وسط می‌خوام از کنکور زوری فرار کنم 😂🔪من شاگردمو برا همین کنکور و ... رد کردم بره دیگه ن ...

چیزید تا کنکور نمونده اگه تا حالا خوندی ولش نکن 

اگه نه بری پیش استادت بهتره

سازت چیه😆

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

راه دومی ، 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
عزیزم حتما بروچه غروری؟نهایت نهایتش شما چند جلسه خصوصی رفع اشکال با استادت برمیداری بحث ایندس

یه حسی هست بین نوزانده ها 

که نمی‌دونم چجوری توصیفش کنم 😂🔪 خیلی بده 

هفته دیگه تست میگیرن و من باید آماده باشم 

یه دلمم میگه برگرد با استاد قبلیت کار کن اون آدم حسابیه با آدم حسابیا بپر تا خودتم آدم حسابی بشی 😂

به نظر من که تو شهر خودت برو همین آموزشگاه جدیده.

بلاخره پیش میاد دیگه،صد در صد پیشرفتت بیشتر از شاگردات خواهد بود چون تجربه ی بیشتری داری

و اشکال نداره اگه خوب نباشی

تازه ممکنه تست رو هم جلو دانش آموزای قبلیت ندی

و حتما هم بهشون بگو که فلانی و فلانی از شاگردام بودند،منتهی من يه مدت از کار فاصله گرفتم و الان مجددا برگشتم و به زمان نیاز دارم تا به روال قبل برگردم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
چیزید تا کنکور نمونده اگه تا حالا خوندی ولش نکن اگه نه بری پیش استادت بهترهسازت چیه😆

من چندین تا ساز کار میکنم 

اصلیش ویولنه 

نه والا تا الان مثل آدم نخوندم ، فرض کن گریه میکردم درس می‌خواندم سر اینکه اون درسو دوست نداشتم 😂💔

من چندین تا ساز کار میکنم اصلیش ویولنه نه والا تا الان مثل آدم نخوندم ، فرض کن گریه میکردم درس می‌خو ...

اگه قبول میشدی که خوب بود 

ولی حالا کاری که عشقتو یاد بگیر😆

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

راه دومی ،

راه دومی پروژه طولانی تر ولی لامصب ایده آل تر و نایس تریه ، پرستیژ کارم می‌ره بالا 

اما راه اول سریعتره بخاطر اینکه از شر شیمی و کنکور راحت بشم 😂

خیلی از درس دور بودم ، یه هفته ای یه فصل شیمی نتونستم بخونم

راه دوم ریسک نداره

ولی راه اول ریسکه که ببینم آیا قبول میشم یا نه 

نظرت چیه جفتشو انجام بدم ؟ 😂

به نظر من که تو شهر خودت برو همین آموزشگاه جدیده.بلاخره پیش میاد دیگه،صد در صد پیشرفتت بیشتر از شاگر ...

مرسی عزیزم 😢💓

خوب میشه اگه در این بین پیام بدم به استاد قبلیم با اون هم هماهنگ کنم 

اگه کنسرت نشد برم سر آموزش دوباره 😢