2777
2789
عنوان

مرخصی استعلاجی و زایمان

233 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها 

من میخوام از استعلاجی بارداری استفاده کنم میخوام ببینم تا چند روز نیازی به کمیسیون پزشکی نداره و شرایطش چجوریه محیط کارم پر از استرسه و حجم کارم زیاده دکترم گفته که امکان زایمان زودرس داری میخوام با توجه به اینکه یه مقداری مرخصی استحقاقی دارم ببینم چی کار میتونم بکنم کسی هست راهنمایی کنه ؟!!!!

من ٣٢ روز استعلاجي گرفتم اما رفتم كميسيون پزشكي كه خيلي هم ساده بود مراحلش

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهرانی? تو روزنامه همشهری مشاور بیمه هست بزنگ بپرس یا از مشاور بیمه شهرتون ولی سال نود من یه ماه ز ...

تهرانم پیشنهاد خوبی بود اره زنگ میزنم احتمالا 

خیلی سخت گرفت کمیسیون ؟ شرایط خاصی داشتی شما ؟

تهرانم پیشنهاد خوبی بود اره زنگ میزنم احتمالا  خیلی سخت گرفت کمیسیون ؟ شرایط خاصی داشتی شما ؟

من پرخطر بودم از دکترم خواستم بزور مرخصیو از یکمته قبل نوشت ولی بعد اصلاح کردم 

تو کمیسیون پرونده پزشکیمو نگاه کردن و گفتن میخای بزنیم تو مرخصی زایمان یا مدارکت بررسی بشه گفتم میخام برگردم مهم نیست 

هر چند بعدش پشیمون شدم

زیاد سخت نمیگیرن

سلامت باشی عزیزم  من 20 روز رو شنیدم یعنی فقط نامه پزشکت کافیه یا بازم شرایط داره ؟

از دکترت بپرس ولی من 21 روز رو حدودا مطمعن هستم که کمسیون نمیخاد

بیشتر بخای باید کمسیون تایید کنه