2777
2789
عنوان

چطور میتونم غذای حضرتی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1337 بازدید | 30 پست
فقط باید خادم و با خانواده ی خادم باشی نصیبت بشه درصد کمی فیش میدن دست افراد عام

نه اینطور که شما میگی نیست.من تو دو ماه دو بار به اسمم در اومد از نسیم رضوان یک بارشو خودمون رفتیم یک بارشو دادم به دوستم.هر دفعه ۳تا فیش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه این برنامه رضوان رو میگمنشد ک نشدپسرمم گیر داده بود غذای حرم میخوامقریون امام رضا برم

دختر خاله منم پول زیاد نذر امام رضا داشت دو وعده مهمونشون کرده بودن ،هر بار ی ره مشهد پول نذر حرم داره بهش می دن 🤕

شاید هر چند تومن بدی بهت بدن ربطی به مقدارش نباشه ، دختر خاله من پول زیاد بود ۵۰ میلیون ،ولی مبلغ کم ...

خدا برکت بده به مالشون 

.

اخه یه تاپیک یادمه کاربری گفتن باید ۸۰۰ بدی حداقل 

اگه مشهدی برو ۳۰۰ تومن یا ۵۰۰ فکر کنم باشه.ب حرم هدیه بده،قسمت نذورات. بعد بهت یه برگه میدن ک با اون ...

بعد یه پرس بهت میده؟؟؟

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بالای پونصد تومن نذورات فیش میدن .... نسیم رضوان ثبت نام کن

یه پرس میدن هر ۵۰۰ تومن؟

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

فقط باید خادم و با خانواده ی خادم باشی نصیبت بشه درصد کمی فیش میدن دست افراد عام

مایه بارتوکمپ بودیم توچادر یه گردان آدمم بودیم اومدن به هممون دادم وچقدرلذت بخش بود

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه پرس میدن هر ۵۰۰ تومن؟

قبلا اره الان نمیدونم....یه فیش میدن که میتونی دو نفری هم بری داخل باهاش

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕