2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 29 پست
نه من فکرمیکردم به عمه هاش رفته اندامش درشته اوناهم هشتم نهم پریودشدن منم ولی دخترم زودپریودشد

یعنی الآن ۱۲ سالشه؟

بنظرم زود نیست نگران نباش

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره دخترمن سینه هاش زودرشدکردن موهای بیکینی زیربغل داره ششم میخونه دییشب پریودشد

چند ماه بعد از موهای زیربغل بیکینی و رشد سینه پریود شد ؟ دختر من هنوز پریود نشده ولی خیلی وقته رشد موی بدن و سینه داره

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
نه رشدسینه وموی بیکنی خیلی وقته داره

موهاشو تمیز میکنه ؟ یادش دادی ؟ 

من با دخترم مساله دارم 

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
نه هنوزنمیزنه بزنه موهاش بیشترمیشه ازالان وای به حال چندسال دیگه

آره دقیقا الان موهاشون نازکه زوده گرفتار شیو و اینا شن . خودش نخواست که بزنه یا شما نذاشتی ؟ من دخترم خیلی حساسه رو موهاش هر کار میکنم قبول نمیکنه نزنم براش الان خیلی گیر میده که تند تند بزنه نمیدونم چجوری بیخیالش کنم😭

نه من ترسوندمش که مثل ریش مرداکلفت میشه نزن ازالان اونم قبول کرده

خوبه زود قبول کرده

منم همین مساله ضخیم شدنو بهش هزار بار گفتم ولی قبول نکرد🥲 نمیدونم چجوری حساسیتشو کنم کنم🥲