2777
2789
عنوان

مطمعن شدم شوهرم بهم خیانت جنسی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 69 پست
خداروشکر نه۳ سال

معذرت میخوام مراقب بیماری های مراقبتی هم باش؛ ی موقع خدا نکرده درگیرش نشی

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله ک قضیه خیانت نباشه وای اگر خدای نکرده باشه و فیلم بگیری واقعا دیدن اون فیلم دل میخواد خدا ل ...

میدونی اگ ببینم آروم میشم باورت میشه

انقد ک حس میکردم داره بهم خیانت میکنه و فک میکردم دیوونه شدم 

ولی الان میفهمم حسم چقد درست بوده

تصمیمت طلاقه؟ اگه اره تا تهش برو، با مدرک

ترجیحم طلاقه فک کن اگ اینکارو کرده باشه چطور میتونم بمونم بچه هم ک ندارم ببین من چندماه پیش تو داشبورد ماشین اسپری تاخیری هم دیدم گفت برا رفیقم خریدم 

وای دارم دیوونه میشم ببین چقد نشونه جلو چشمم بوده منه احمق حواسم نبود

ترجیحم طلاقه فک کن اگ اینکارو کرده باشه چطور میتونم بمونم بچه هم ک ندارم ببین من چندماه پیش تو داشبو ...

حواست بوده اتفاقا، اما گاهی وقتا امید ادمی را کاری میکنه ک بعضی چیزا رو نادیده بگیره، امید یا دوست داشتن اینکه خیانتی درکار نباشه

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
حواست بوده اتفاقا، اما گاهی وقتا امید ادمی را کاری میکنه ک بعضی چیزا رو نادیده بگیره، امید یا دوست د ...

من رو اسمش قسم میخوردم الانم هنگم باورم نمیشه این بلا سرم اومده

بخدا دنیا رو سرم آوار شده دلم میخواد بمیرممگه من چی کم داشتم اینکارو بامن کرد

هیچی؛ لطفا عیبو تو خودت نبین ، ایشون زیادی هرز و هول بوده

وای ممنونم الهی خیر ببینی فردا حتما میرم دنبالش

یه مدل دیگه هم هست لنزی میگن این بهتره 

داخل پریز برق جاساز میشه 

یا مهتابی داخل ساعت بزنید دیوار میاد 

قیمت هاش خوبه همه زیر دو تومنه

و عشق عشق می آفریند...

هیچی؛ لطفا عیبو تو خودت نبین ، ایشون زیادی هرز و هول بوده

جالبیش اینجاست ک خودشم خیانت دیده 

یه آدم چقدر میتونه پست باشه

من خیانت درحد چتو شاید بتونم ببخشم

ولی جنسیو اصلا نمیتونم