2777
2789
عنوان

جذب مردان

632 بازدید | 8 پست

به نظر شما چه جوری میشه یه مرد رو که زیاد نمیسناسیم و خیلی کم باهاش برخورد داریم رو جذب کرد؟(هردو مجرد و جوان)

اونم در این صورت که احساس کنیم خوشش میاد ازمون.

خانم های عزیز با تجربه ج بدن 😊👒

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط تو جذب نامردان تبحر دارم 😕😕 کار خاصی نمیکنم خودشون میان مثل سیریش میچسبن

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

اگه ازت خوشش بیاد که جذب کردن نمیخواد دیگه قبلا جذب شده الان توفکر جذب شماس

الان فقط باید طوری رفتار کنی که یعنی تو هم خوشت اومده و اوکی بدی بهش تا بیشتر باهم آشنا بشین

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

لیلی 1360 و بهاران ،

دقیقا سوال منم همینه که چجوری و با چه راه و روشی منم بهش بفهمونم که منم اوکیم و بیاد جلو پیشنهاد بده؟

جذبش کن  دیگه ..  با چشات ...با نگات ..  با خوشگلیات .. جذب کردن هم عالمی داره ...

خب میشه یکم راه کار بهم بدی؟که چیکارا کنم😊

خب میشه یکم راه کار بهم بدی؟که چیکارا کنم😊

راه خاصی نداره .

برو بهش بگو بیا بریم یه قهوه بخوریم ... الان سرده ...وگرنه بستنی بهتر بود .. 

اونم خوشحال میشه میگه بریم .

اونجا این دعوت و بنداز پای اون .. بذار دندش نرم بره حساب کنه .

بعدش یه کم مژه ها تو. بالا پایین کن 

لباتو غنچه کن .. ناز و ادا ... 

بعدش بوس و ماچ ..و باقی ماجرا ... 😂😂😂

از خدا جوئیم توفیق ادب