2777
2789
عنوان

خوش قلبای مهربون یه لحظه میایین

101 بازدید | 9 پست

لطفا دوستان میشه دعا کنید برا خواهرم رفته برازایمان طبیعی۱۱ صبح رفته تاالان طول کشیده لطفا دعا کنید به سلامتی زایمان کنه بچش بیاد بغلش

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات بفرستین برام برا اینکه ب زودی مادربشم .ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسنارتر میشه تاپیک آخرم گزارش بزنی برات صلوات میفرستم❤

ان شاءالله خدا و امام حسین نگه دار خواهرت و بچه اش باشه

ای خدای مهربانتر از مادر و پدر و خواهر وبرادر و دوست... .هرکی ذره ای محبت حضرت زهرا در دلش هست نور امید و رحمتت رو به دلش بتابون. خدایا خودت بهتر میدونی آدما با امید زنده ان❤ .خدایا هر روز و شب محبت حضرت زهرا (مادرِ دنیا و بهانه خلقت)رو تو دل همه آدمای دنیا بیشتر کن ، ایشون رو به همه بشناسون .خدایا لطفا امام زمان زودتر بیان🙏. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
عزیزم انشالله همین الان بچه بیاد 😍❤️چقدررررر سخته طبیعی

انشالله

ممنون خداعزیزانت برات نگه داره

ایت الکرسی بخون براش

خوندم بازم میخونم الانم نماز شب دارم میخونم قران میخونم انشالله همه چشم انتظارم دامنشو سبزبشه همه کسایی که برازایمان میرن ب سلامتی زایمان کنن

اسنارتر میشه تاپیک آخرم گزارش بزنی برات صلوات میفرستم❤ان شاءالله خدا و امام حسین نگه دار خواهرت و بچ ...

مممنونم باشه چشم

مممنونم باشه چشم

متشکر از لطفتون

خواهش میکنم❤

ای خدای مهربانتر از مادر و پدر و خواهر وبرادر و دوست... .هرکی ذره ای محبت حضرت زهرا در دلش هست نور امید و رحمتت رو به دلش بتابون. خدایا خودت بهتر میدونی آدما با امید زنده ان❤ .خدایا هر روز و شب محبت حضرت زهرا (مادرِ دنیا و بهانه خلقت)رو تو دل همه آدمای دنیا بیشتر کن ، ایشون رو به همه بشناسون .خدایا لطفا امام زمان زودتر بیان🙏. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.