2777
2789
واقعااااا !!مشکل اینجاس اصلا اهل ورزشم نیستم آخه فقط با نخوردن رژیم میگیزم

بله عزیزم بزن‌گوگل ببین بخاطر همین چند لحظه استرس چه اتفاقاتی برای بدن میوفته 

بگذر چیزی نمیشه.

دوچرخه سواری یا پیاده روی چی؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برا چی رژیم بگیرم روفرمم من استخونام سنگینن یکم استخون بندیم درشته شکمم ندارم رون و باسنم پره ب ...

منم دقیقا باسن دارم شکم ندارم ولی خوب وزنمو دوس ندارم آخه 

هرجور میل خودت هست همان باش 🥰🥰👌

بله عزیزم بزن‌گوگل ببین بخاطر همین چند لحظه استرس چه اتفاقاتی برای بدن میوفته بگذر چیزی نمیشه.دوچرخه ...

وای پس واویلاس . نه هیچکدوم البته تو خونه زیاد راه میرم فکر میکنم حدودا ۱ ساعت همینجوری راه میرم بنظرت اونم حسابه؟

وای پس واویلاس . نه هیچکدوم البته تو خونه زیاد راه میرم فکر میکنم حدودا ۱ ساعت همینجوری راه میرم بنظ ...

اره حسابه 

سعی کن پیاده روی بیرون هم بری خیلی خوبه

هیچ نگران نباش استمرار داشته باشی حتما وزنت کم میشه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اره حسابه سعی کن پیاده روی بیرون هم بری خیلی خوبههیچ نگران نباش استمرار داشته باشی حتما وزنت کم میشه

خیلی بیرون نمیرم آخه ولی تو خونه خیلی راه میرم در حدی ک پا درد میگیزم . انشالا ۶۰بشم حله

خیلی بیرون نمیرم آخه ولی تو خونه خیلی راه میرم در حدی ک پا درد میگیزم . انشالا ۶۰بشم حله

انشالله تا عید به وزن دلخواهت میرسی