2777
2789

جاریم احساس میکنم یه عقده ای به تمام معناست دوساله که ازدواج کرده تو این دوسال چندین بار بی احترامی کرده و خونه من دعوا راه انداخته و من کوتاه اومدم و به دل نگرفتم امروز خونه مادرشوهرم دعوت بودیم جاریم و برادرشوهرم یکم دیر اومدن از در وارد شدن بلند شدم رفتم جلو که سلام بدم برادرشوهرم اومد سلام داد و تحویل گرفت جاریم اومد وایستاد جلوم پشتشو کرد بهم منم نشستم دوبار اومد نشست پیشم پشتشو دوباره کرد بهم که مثلا داره با مادرشوهر حرف میزنه شوهرمم بهم چشمک زد گفت بیا اینور فهمیده بود پشت کرده ( اصلا خیلی بی دلیل اینطوری میکنه چندمین بارشه) تا وقتی که رفت پشتش به من بود هر طرف که مینشستم انقدرم چرت و پرت تعریف میکرد از زندگی خوشش با شوهرش… اومدم خونه شوهرم گفت دیدم بی احترامیشو ولی چیکار کنیم مجبوریم به خاطر برادرم منم گفتم تا کی قبول کنم بهم بی احترامی بشه من کوتاه بیام گفتم از این به بعد عین خودش رفتار میکنم تا شوهرشم بفهمه بی احترامی کردن چه قدر بده ببینم چه واکنشی نشون میده امروز برداشتم بلاکش کردم شوهرم میگه بچه بازی در نیار منم گفتم مثل خودش میشم تقی به توقی میخوره یا پیامای توهین آمیز مینویسه یا بلاک میکنه نمیدونم چه کاری انجام بدم درست باشه؟

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

کار خوبی کردی جواب های هویه عزیزم احترام بذاره تا احترام ببینه مدیونی از بلاکی درش بیاری

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بلاکی واقعا ی چی بچگونس منم جاریم بااینکه خیلی ازم بزرگه سر ی بحث کوچیک بلاکم کرد واقعا خندم گرفته بود بعد دو سال خودش منو در اورد منم انگار که اصلا متوجه نشده بودم که بلاکم کرده وبرام مهم نبود 

جاری وسطی منم این شکلیه

مثلا یه بار تو جمع بودیم خونه اون یکی برادرشوهرم. من تازه یکسال بود ازدواج کرده بودم. از در اومد تو با همه روبوسی کرد، به من که رسید یهو خندید گفت دلم نمیخواد بوست کنم! دست داد رفت. من دیدم که چشمای خواهرشوهرم گرد شد از تعجب! بعد نیم ساعت یا خودش فهمید یا بهش فهموندن نمیدونم یهو اومد گفت خب الان دلم خواست باهات روبوسی کنم. منم گفتم ممنون الان من دیگه دلم نمیخواد اینکارو کنم. هرچی موس موس کرد دیگه سرسنگین بودم باهاش و موقع رفتنشم خواست روبوسی کنه فقط دست دادم بهش. فهمید یه من ماست چقدر کره داره😁

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نه درست نیست اون ادم نیست 

شما با عقلت پیش برو نه از رو لج بازی 

اصلا برات مهم نباشه تو احترامشو نگهدار فردا نگن توعم مثل اونی 

به این میگم سیاست 

اگ تو خلوت چیزی بهت گفت جوابشو ندهههه اصلا 

ولی تو جمع جوابشو بده 

چون تو خلوت شاهد نداری مقصر اون بوده 

ولی جلو بقیه تو فرشته میشی👍💃

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
بی تفاوت باش

آخه تا کی؟؟؟ دوساله بی تفاوتم

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
کار خوبی کردی جواب های هویه عزیزم احترام بذاره تا احترام ببینه مدیونی از بلاکی درش بیاری

دیگه از بلاک در نمیارم به خدا خستم کرده کم مشکل ندارم اینم دو ساله رو مخم رفته خودشم بی دلیل 

نه بلاکی واقعا ی چی بچگونس منم جاریم بااینکه خیلی ازم بزرگه سر ی بحث کوچیک بلاکم کرد واقعا خندم گرفت ...

منم خندم میگرفت ولی بعد دوسال تصمیم گرفتم عین خودش بشم تا کی کوتاه بیام بگم از روی بی عقلی این اخلاقارو داره نشون میده منم آدمم احساس دارم محبت و بی احترامی رو درک میکنم

دیگه از بلاک در نمیارم به خدا خستم کرده کم مشکل ندارم اینم دو ساله رو مخم رفته خودشم بی دلیل

بابا بره ب جهنم چرا خودتو درگیر یه ادم بیخود میکنی بخدا اصلا اسم جاریم بعضی وقتا یادم میره مگه نونت میده یا ابت اینا اصلا نباید فک کنی بهشون ک حتی وجود خارجی داره اینقد مهمه واست یه ادم عقده ای بی عقل

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

جاری وسطی منم این شکلیهمثلا یه بار تو جمع بودیم خونه اون یکی برادرشوهرم. من تازه یکسال بود ازدواج کر ...

آخه اطرافیان من اصلا چیزی نمیگن بهش به منم میگن خودتو عین اون نکن آخه تا کی نظاره گر کارهای احمقانه اش باشم و به روی خودم نیارم 

نه درست نیست اون ادم نیست شما با عقلت پیش برو نه از رو لج بازی اصلا برات مهم نباشه تو احترامشو نگهدا ...

دوسال پیش با کلمه ای به اسم سیاست خیلی آشنا بودم که باید سیاست داشته باشم و شخصیتمو حفظ کنم جلوی بقیه ولی تا کی؟ حرف مردم چه اهمیتی داره برام؟ مهم اون حس و ناراحتیه که اون لحظه برام ایجاد میشه دوسال به روی خودم میاوردم گفتم برخوردم بچگونه نباشه عین اون ولی خودمو نابود کردم دوست دارم عین خودش باشم ببینم واکنشش چیه

آخه اطرافیان من اصلا چیزی نمیگن بهش به منم میگن خودتو عین اون نکن آخه تا کی نظاره گر کارهای احمقانه ...

من کلا دایورتش کردم. واسم مهم نیست چطوری رفتار میکنه. موقع ورودش معمولا اول خودمو با بجه ش سرگرم میکنم تااااا به خودش برسم. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "