2777
2789

سلام به همگی 

بنطرتون بهش پیام بدم؟ 

آخه میدونین آخرین بار که باهاش دوست بودم به من گفت چرا دست از سرم برنمیداری

در صورتی که ۲ سال بود با هم دوست بودیم 

خیلی این حرفش رو اعتماد به نفسم و احساساتم تاثیر گذاشت 

میگن مهم ترین دوستی ها تو دوران دبستانه که طرف عزت نفس و اعتماد به نفسش از اونجا شکل میگیره🥲🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس ببخشیدا مگه اوسکولی که میخوای بهش پیام بدی دکمشو بزن

خیلی دوستش داشتم 

ولی اون اونجوری کرد با من ، منم باید برای خودم ارزش قائل باشم پس بهش پیام نمیدم💓🥲😂

یعنی بی عزت نفسیتون بخاطر بهم خوردن رابطتون با یه بچه تو سن بچگیتونه؟

من خالم روانشناسه ، بمن گفت تویی که انقدر خودتو همش دست کم میگیری یا فکر میکنی که دیگران از تو خوششون نمیاد یا احساسات دیگران خیلی برات مهم هستش 

حتما به این خاطر بوده که دوران دبستان دوستی نداشتی و... 

( چون خودم برای خالم توضیح دادم که اینجوری شد دبستان که بودم)

تازه با ینفر دیگه هم صمیمی بودم اونم رفت با یکی دیگه

ولی عوضش اومدم راهنمایی ۳ دوست خیلی خوب پیدا کردم که بعد ۵ سال هنوز هوای همو داریم 🥲🥲

دقیقا منم بعد 8 سال دوستم منو تو مجازی دیدا کرد اون عمل دماغ کرده بود کمپلت تغییر بود اصلا از پروف ن ...

عه 🤣🤣 

برعکس دوست من انگار هیچ تغییری نکرده بود

من فقط داغون شدم

منم دوست دارم دوستای دوره ابتداییم رو پیدا کنم

اصلا دوس نداشته باش

منم دلم میخاست یهو اومدو‌شد جاری ودشمن خونی😂

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
ن دیگه اینطوری افرادی رو باید مرده حساب کنی اگ بهش بها بدی و بری دورش یعنی خودت قبول کردی که یک ادم ...

خیلی هم خودش رو میگیره هنوزم 

با پیج فیک ریکوئست دادم با اینکه ۶۰۰ تا فالوور داشت قبول نکرد 

دمتون گرم حق گفتین💓