2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی میشه لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 24 پست
سلام استارتر جان اگه ساده هم باشه سعی کن انجام بدی میش بگی چی بود منم یه حاجت دارم میخام انجام بدم و ...

سلام عزیزم 

والا دروغ نگم من زیاد اهل دعا خوندن نیستم اون روز هم با دل شکسته وارد مجلس شدم اونم کسی من وبا خودش برد ولی فکر کنم ویژه ولادت امام حسین بود ولی قربون آقا برم حاجتم دادن ده سال این مشکل داشتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم والا دروغ نگم من زیاد اهل دعا خوندن نیستم اون روز هم با دل شکسته وارد مجلس شدم اونم کسی م ...

مهمه واسم بدونم چه دعایی بوده نمیشه بپرسی از کسی که همرات بوده بالاخره میخای خودت هم بخونی همونو تو نذرت دیگه

سلام عزیزم والا دروغ نگم من زیاد اهل دعا خوندن نیستم اون روز هم با دل شکسته وارد مجلس شدم اونم کسی م ...

اسی خدارو شکر بعد ده ساللللل حاجت روا شدی؟

پشت گوش ننداز وقتی اون روز امام حسین دست خالی برنگردوندت

خدا حاجت دل همه رو بده انشالله

روزای خوب منم میاد
اسی خدارو شکر بعد ده ساللللل حاجت روا شدی؟پشت گوش ننداز وقتی اون روز امام حسین دست خالی برنگردوندتخد ...

نه عزیزم حتما حتما نذرم ادا میکنم الان که نیمه شعبان هست خبلی تولد هم داریم یه روزش حتما ادا میکنم به نیت امام حسین 

آره عزیزم همسرم ده سال اعتیاد داشت خیلی راه ها رفتم خیلی تلاش کردم درست نشد درست لحظه ای که زندگیم داشت می پاشید آقا حاجتم داد الان به لطف خدا و امام حسین یک ساله پاکه