2777
2789
عنوان

تراپیست عجیب من

179 بازدید | 15 پست

کلا حرف نمیزنه زیاد راهکاری نمیده

فقط ب حرفا من گوش میده

بعد میگه الان این حسو داری فلان حسو داری 

خب زن مومن این حرفا چ تاثیری داره چهارتا تمرینی چیزی بده حداقل 👀

نرماله یا عوضش کنم؟؟؟ چهار باری پیشش رفتم

نرماله فکر کنم.

تراپیستا راهکار نمیدن زیاد

بییشتر سعی میکنن مراجع با آگاهی برسه و خودش تصمیم بگیرع

ولی اگه دیدی حس خوبی کلا به خودش یا روشش نداری عوض کن

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

تو یکی دو جلسه اول مهم ترین کار یه تراپیست خوب گوش کردنه ، خیلی از کیس ها با شنیده شدن درمان میشن به مراحل بعدی حتی نیازی پیدا نمیکنن اما اگه مشکلتون مهمه عوض کنید یا بگین از. روند تراپی راضی نیستین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای من که خودم میگفتم چه حسی دارم اون فقط میگفت نداشته باش🤪🤪🤪🤪

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

منم پیش یکی رفتم فقط انگیزه داد و انگار فقط میخواست از سرش بازم کنه

این دومی هم فعلا یه. جلسه رفتم راضیم بماند که ۴٠دقیقه بود وقت مشاوره ولی این نیم ساعت فقط صحبت کرد باهام

شاید نرمال باشه اما روشش مناسب شما نباشه 

اگر دنبال روانشناسی هستید که تمرینات رفتاری میده، شاید رفتاردرمانگر، شناخت درمانگر یا ترکیب این دو، طرحواره درمانگر بهتون بهتر کمک کنه 

اما در کل توی گوگل بزنید انواع روش های درمانی روانشناسی ببینید کدوم روش بهتر بهتون کمک می کنه بگردید دنبال متخصص اون حوزه که تو اون حوزه واقعا حرفه ای باشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

تعریفتون از تراپیست اشتباهه‌

تراپیست راهکار نمیده؛ خودت در روند به راهکار میرسی

توی تراپی تو قسمت های ناشناخته ات رو میشناسی و واکاوی میکنی و با سایه های تاریکت اشنا میشی و بین کودکی و نوجونی و زمان حالت، یک دوستی ایجاد میشه؛ یک پذیرش؛ و توانایی برخورد با مسائل.

در واقع ماهی رو دستت نمیده، ماهی گیری رو توی روند یاد میگیری

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

شاید نرمال باشه اما روشش مناسب شما نباشه اگر دنبال روانشناسی هستید که تمرینات رفتاری میده، شاید رفتا ...

ببخشید همه روان شناس هایی که مشاوره میدن تراپیست هستن ؟

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

خیر، برخی روانشناس ها فقط کارشون پیشگیری و همچنین مشاوره هست 

و برخی هم خانواده درمانی، زوج درمانی و این مسائل کار می کنند 

و برخی شون هم مشاوره های پیش از ازدواج ميدند و برخی هم مشاوره های تحصیلی 

و برخی هم اصلا وارد کار روانشناسی نمیشند و فقط تو کار تحقیقات روانشناسی هستند 

البته حوزه های روانشناسی زیاد هست اما فعلا توی ایران این موارد هست 

و مبحث روانکاوی هم داریم که کار تراپیست ها و این ها شبیه به هم هست اما روانکاو ها کارشون عمیق تر هست و شبیه به جراحی روان هستند و انگار ذهن و شخصیت و روان افراد رو می شکافند و میرند تو عمق ماجراها 

خیر، برخی روانشناس ها فقط کارشون پیشگیری و همچنین مشاوره هست و برخی هم خانواده درمانی، زوج درمانی و ...

مرسیی🌸