یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میگم من اینسری حتی یه قطره روغن نزدم از همیشه عالی تر شد هم نرمتر هم پف دار تر
من بدون روغن درست نکردم چون میگن خشک میشه
البته روغن زیاد نمیزنم در حد چند قاشق
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
شما کیک پایه کیک رو میگی که برای خامه کشیه؟یاکیک معمولی؟
کیک معمولی
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
خب عزیزم کیک اسفنجی کیک پایه خامه کشیهباکیک معمولی نمیشه خامه کشی کرد کیکی روغن ومایعات داره بخوای ب ...
آها مرسی عزیزم
مواد لازمش چیه،؟
همون موادکیک معمولی بدون آب یا شیروروغن هست یسری اصولشم بایدرعایت بشه گوگل بزن کیک اسفنجی آشپزخانه ک ...
مرسی عزیز دلم😘