2777
2789

الان شب دومیه که خوابگاهم 

دلم میخواد برگردم خونه باز از طرفی دلمم نمیاد 

همش گریم میگیره 🥲

حتی مامانم زنگ میزنه نمیتونم حرف بزنم گریم میگیره 

بیشتر بچه های اتاق خیلی زود با هم صمیمی شدن ولی من نتونستم 

کاش چشامو ببیندم بخوابم بعد بیدار بشم ببینم هنوز سال کنکوره بیشتر درس بخونم شهر خودمون قبول بشم 🫠

باز از طرف دیگه ای وقتی میبینم اون همه زحمت کشیدم اخرم با کسایی هم کلاسم که رتبه هاشون خیلی از من بالاتره حالم بد میشه 

عیب نداره

ولی در این حد هم لوس و حساس نباش عزیزم

🌝 

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راه برگشت که وحود نداره از الان باید تلاش بیشتری کرد 

بعدشم چرا ادم باید از موفقیت بقیه ناراحت بشه ؟

بله ادم باید غبطه بخوره ولی قصه خوردن و حسودی کردن و اینا کار خود ادمم خراب میکنه 

با خوب درس خوندن همین الان و مقاطع تحصیلی بعدی انشاالله بتونید تو شهر خودتون قبول شید   به خدا توکل کنید 🙏

ناراحت نباش گلم 

این روزها هم میگذره 

یواش یولش عادت میکنی و یه خاطره های خوبی از دانشگاه برات میمونه که شاید بهترین روزهای عمرت بشن

الان سخت ترین شب و روزهای شماست ولی کمی صبور باشی همه چیز خوب میشه

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

عیب ندارهولی در این حد هم لوس و حساس نباش عزیزم🌝

باور کن لوس نیستم 

شاید اعتماد به نفسم کمه 

اصلا خوابگاه قابل تحمل نیست برام 🥲

تا نصف شب لامپ روشنه 

همش حرف میزنن همش اهنگ میزارن 

درسته سخته دوری  از خانواده  

اگ رشته ای رو که قبول شدین دوست دارین ادامه بدین 

کم کم اخت میشین با هم اتاقیاتون 

نگران نباشین 

شما تو دنیای جدیدی اومدین به خاطر ناشناخته بودن  فضای دانشگاه و خوابگاه و بچه های  خوابگاهاس که ناراحتین 

کم کم خوب میشین 

به خاطر  زحمت پدر و مادرتون باید تحمل کنین و قوی باشین 

ان‌شاءالله موفق باشین 

راه برگشت که وحود نداره از الان باید تلاش بیشتری کرد بعدشم چرا ادم باید از موفقیت بقیه ناراحت بشه ؟ب ...

نه اشتباه برداشت کردی 

من به اونا حسودی نکردم 

گفتم کاش یه کوچولوو بیشتر تلاش میکردم یه چیز دیگه قبول میشدم 

ناراحت نباش گلم این روزها هم میگذره یواش یولش عادت میکنی و یه خاطره های خوبی از دانشگاه برات میمونه ...

مرسی حتی با خوندن پیاماتون دلگرمی میگیرم 

لطفا برام دعا کنین 🥲

باور کن لوس نیستم شاید اعتماد به نفسم کمه اصلا خوابگاه قابل تحمل نیست برام 🥲تا نصف شب لامپ روشنه هم ...

منم ۱۶ سال پیش مثل شما بودم 

زمان خوابم خیلی برام مهم بود 

دوست داشتم شب زود بخوابم ولی امان از لامپ روشن و اهنگ و سر و صدا 

چاره ای نیست ، باید تحمل کنی

انشاءالله سال بعد هم اتاقی های منظم تر و با درک تری نصیبت بشه

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

نه اشتباه برداشت کردی من به اونا حسودی نکردم گفتم کاش یه کوچولوو بیشتر تلاش میکردم یه چیز دیگه قبول ...

نه سوءتفاهم نشه  اون قسمت حرفتونو متوجه هستم اینو گفتم که خدایی نکرده ابن چیزا پیش نیاد چون گفتین وقتی بقیه رو میبیننم حالم بد میشه باید ابنو بدونین مشکلات هر کسی و اکتحانای زندگی هر کسی متناسب با خودشه مهم اینه تو این سختیا بزرگ شیم درسته ؟  الانو اینده رو که داربم الان محصول گذشتس پس فرصت بازسازیش که هست اروم اروم میشه یه کارایی کرد 

منم ترم یک اینجوری بودم، دیگه بعدش نمیومدم خونه 😐

دقیقا دو سال اخر دیگه دوست داشتم همش خوابگاه بمونم بجای خونه

ولی سال اول سخت گذشت

درسته سخته دوری از خانواده اگ رشته ای رو که قبول شدین دوست دارین ادامه بدین کم کم اخت میشین با هم ...

رشتمو دوست دارم 

هم اتاقیامم خیلی خوبن 

ولی اصلا شبیه هم نیستیم 

مثلا اونا همون روز اول رفتن بیرون 

ولی مامان من میگه میری دانشگاه برمیگردی خوابگاه وگر نه من راضی نیستم 

یا مثلا اونا دوست پسر و اینطور چیزا رو واسشون عادیه ولی من نه 

برای همین کم کم از جمعشون اومدم بیرون 🥲