2777
2789

من خودم شخصا گوه زدم به بختم تو 17 سالگی خیلی خواستگار دارم لاغر خوشگل و بامزه بودم البته الان هیچی از اونموقع ندارم گوه شدم خلاصه من تو یه شهر کوچیک ولی شرایط های خیلی خوبی داشتم که گوه زدم به همشون با یکی ازدواج کردم که هیچی نداشت هیچی که میگم فقط  پول نه هیچی اخلاق قیافه پول خونواده هیچی .واینکه از بین همه اینا یکی بود توی تهران 35 سالش بود خیلی دوستم داشت فک کن سال 90 خونه دوخوابه و یه ماشین داشت اونجا من بخاطر سنش ردش کردم خیلی وقتا یادم میاد میسوزم شما چه لگدای زدید به بختتون

تا حالا خواستگار درست حسابی پولدار نداشتم یه مشت اسکل بودن همشون

دیگه تو۱۷بودی اون۳۵جای بچش بودییییی

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طرف رو بهم معرفی کردن بعد کلی مامانم امیدوار شده بود بعد چون قبل من یکی دیگه رو بهش معرفی کرده بودن و اون دختره با کس دیگه ای نامزد کرده طرف گفته دیگه نمی‌خوام و می‌خوام روی خودم کار کنم .

کلی اعصابمون خرد شد از این حرصم میگیره تازه مامانم امروز رفته مبل هم سفارش داده بود .

ایش

Sorry ...i don't care about that.

دقیقا مثل توم منم تو ۱۷ سالگی ازدواج کردم 

الان شوهرم خدا رو شکر در اون حد گند اخلاق نیست ولی هیچی نداره شرایط بخور و نمیر داریم 

یاداوریشون برام عذاب اوره 

پسر عمم خواستگارم بود الان اووووف یه زندگی داره که نگم