2777
2789
عنوان

ازصبحه بغض دارم بنظرتون چکار کنم

1697 بازدید | 21 پست

من امروز صبح مجبور بودم با دوست شوهرم برم شهرداری بعد باهم بریم اداره دارایی یعنی دوستش لطف کرده بود اومده بود دنبال من تا با بچه تو هوای سرد اذیت نشم وقتی اومد من رفتم صندلی عقب نشستم چون شوهرم خیلی تو این قضیه حساسه و بشدت واکنش نشون میده دوست همسرم گفت لطفا بیاین جلو تا من این کار رو از روی برگه توضیح بدم اونجا معطل نشین ولی من نرفتم اونم ناراحت شد نتونستم بگم شوهرم نمیذاره ولی انگار فهمید بعد شهرداری گفت من کار دارم خودتون برین اداره دارایی بپرسین مراحل رو بهتون میگن ..بهم گفت بهتر بود ...(اسم شوهرم) بهم میگفت شما معذب هستین من اذیتتون نمیکردم ما نون و نمک خوردیم ...از صبحه بغض  دارم حس میکنم خیلی خورد شدم ...به چشم یه زن ضعیف و بدبخت منو میبینن

واله اگه ریگی به کفشش نبود و قصدش خیر بود،اصلا نباید ناراحت میشد،

اگه حتی ناراحتم شده بود نباید به این صراحت به روت میاورد،.ولش کن بابا،

اتفافا از این به بعد تو بهش رو نده

شوهرتم اگه اینقدر حساسه اصلا نباید راضی بشه که دوستش بیاد دنبال زنش،

این چه کاریه اصلا،.یا خودش ببره،یا برات اسنپ بگیره

معمولا هم گربه ها محض راضای خدا موش نمیگیرن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار دوستش درست نبوده هر جور فکر میکنم صندلی عقب هم نشسته باشی باز میتونه توضییح بدهحالا یکی اصلا خجا ...

منم کاملا همین نظرو دارم،

با نظرم اتفاقا قصد سوئی داشته که بهش برخورده،

اصا آدم به زن دوستش که صندلی عقب نشسته میگه بیا جلو بشین که بهت توضیح بدم،

تازه بهش بر هم خورده

یه سایت هست به اسم میلی گلد که می تونین به صورت آنلاین و فیزیکی هر قدر که میخواین طلا بخرین.

حالا می تونین وقتی که ثبت نام کردین این کد معرف رو بزنین تا بهتون رایگان ۵ میلی طلا داده بشه:milli-danim

راستش منم اولش باورم نمی شد و شک داشتم تا اینکه امتحانی این ۵ میلی رایگان رو گرفتم و فروختمش و بعد تقریبا ۱۲ ساعت اومد به حسابم.

اگه بخواین می تونین سرچ کنین❤️

اخرین تایپکتونو قفل کرده بودین نتونستم چیزی بنویسم ، بنظر من این اینچزها رو الکی میگه چون میدونه در واقع ممکن نیست، اینکارا رو‌میکنه تا شما خودت جون به لب بشی بکی جدا شیم. در مقابل مشاور هم نقش بازی میکنه، البته ممکنه که با نوع روابط که امکان داشته باشه بخواهد بگه‌اره واقعا همین طوریم ولی در واقع اینطور نیست، یکجور بازی روانی راه انداخته. یه مثالی هست میگه دیوانه چو دیوانه ببیند ...منظور اینکه کوتاه میاد اگه شما مثلا بگی اوکی البته نه در مقابل فرزندان، یه چیز خیلی نامتعارف رو‌مثلا قبول کن، همه این راهها رو امتحان کردی یه بار هم این مدلی امتحان کن‌. احتمالا یکی داره بهش یاد میده که چطور از دست شما و بچه‌هاش راحت بشه، جمله اخرشو خودت تحلیل کن، که گفته اره تو به زندگیت برس و منم برم دنبال فانتزیام، واقعا فکر میکنی اصلا یه زن خیابونی هم اینکارها رو براش انجام میده؟

⁦⁩⁦

کار خوبی کردی بزار بهش بربخوره بهتر این هست همسرت بدونه جلو نشستی اصلا ناراحت نشو من آقا هستم میدونم که میگم کار خوبی کردی بانو زمانه ای شده گرگها تو لباس میش میرن گاهی با زبان چرب و دلسوزی جلو میرن من میشناسم این آدمها 

هیچ کس از کسی بعید نیست هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔💔